ZLATNI RETRIVER JE PRITRČAO POLICAJCU U PATROLI: Niko nije očekivao da će izvaditi pištolj i HLADNOKRVNO ga upucati jer se UPLAŠIO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

08.07.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici jedne ulice u mestu Loren blizu Klivlenda traže otkaz za policajca koji je upucao trogodišnjeg zlatnog retrivera Diksija pred užasnutom porodicom.

ZLATNI RETRIVER JE PRITRČAO POLICAJCU U PATROLI:  Niko nije očekivao da će izvaditi pištolj i HLADNOKRVNO ga upucati jer se UPLAŠIO  (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen New York Post

Ovaj zločin je zabeležen na ličnoj kameri policajca Eliota Palmera, koji je trenutno suspendovan, a ceo slučaj je pod istragom, prenosi Njujork post.

Poručnik Džejkob Moris je tokom minitnga izrazio je saučešće porodici u čijem je vlasništvu bio pas.

 

https://nypost.com/2023/07/07/ohio-cop-elliott-palmer-shot-golden-retriever-dead-in-front-of-family-video/

„Bez obzira na situaciju, oni se nose sa gubitkom člana porodice. Boli čak i reći da smo bili umešani u to, ali možemo bar da izrazimo saučešće — i to svakako činimo".

 

Palmer je patrolirao područjem u nedelju, kada je primetio nekoliko velikih pasa kako trče okolo i rekao vlasnici Tami Kern da ih stavi pod kontrolu.

Dok je njena ćerka pokušavala da okupi četiri psa, Diksi je pobegao i zaigrano potrčao ka Palmeru, koji ga je nekoliko puta upucao.

Šokantni incident snimljen je policijskim kamerama.

Policajac je izjavio da se plašio za svoj život, a u psa je ispalio više hitaca.

BOUNUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

08.07.2023 15:11

Ето како изгледа полиција (већ 30ак година уназад) у "демократији"... Ако нису црнци онда су куце... шта је следеће, врапци?