UGLEDAO SE NA KOSTU, HTEO DA SPALI ŠKOLU I UBIJE UČENIKE: Tinejdžer napravio Tik tok profil sa imenom masovnog ubice

Autor:

Svet

25.05.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija potvrdila pretres kuće tinejdžera.

UGLEDAO SE NA KOSTU, HTEO DA SPALI ŠKOLU I UBIJE UČENIKE: Tinejdžer napravio Tik tok profil sa imenom masovnog ubice

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

Švajcarska policija uhapsila je tinejdžera (16), jer je kao Kosta K. (13), koji je u Osnovnoj Školi "Vladislav Ribnikar" 3.maja ubio devetoro đaka i pripadnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije, hteo da pobije svoje vršnjake i spali školu u Sen Galenu.

Uhapšeni dečak je čak na Tik-Toku napravi profil, koji je nazvao po maloletnom masovnom ubici iz Srbije, preneli su portali u Švajcarskoj.

- Sve je otkriveno kada su đaci škole Steig u Roršaherbergu prijavili policiji da njihov vršnjak želi da spali školu i da na društvenim mrežama ima profil sa imenom masovnog ubice Koste. K. na kom objavlju je pretnje da će pobiti đake. Policija je odmah reagovala i uhapsila maloletnika - preneli su tamošnji mediji. 

Istraga je utvrdila da postoje dokazi da tinejdžer na Tik-Toku objavio dva snimka. Na prvom se vidi kako muškarac puni pištolj, dok je na drugom muškarac koji pleše ispod, a ispod njega je pisalo: "Dva meseca pre nego što dignem školu u vazduh".

Iz kantonalne policije potvrđeno je da je u obavljen pretres kuće, ali zbog istrage nije objavljeno šta je u kući pronađeno, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading