ŽENA ISCEPALA BIBLIJU UZ POZDRAV SOTONI! ŠOK U AMERICI: Kidala Sveto pismo, pa sve bacila na POD (VIDEO)

Autor:

Svet

01.05.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konferencija je bila prepuna brojnih gostujućih govornika i predavanja, od kojih su mnoga bila posvećena politici identiteta krajnje levice

ŽENA ISCEPALA BIBLIJU UZ POZDRAV SOTONI! ŠOK U AMERICI: Kidala Sveto pismo, pa sve bacila na POD (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

"SatanCon", trodnevni događaj koji se reklamira kao „najveći satanistički skup u istoriji“, ovog vikenda se održava u Bostonu u Americi.

Ono što je šokiralo celu planetu je način na koji je otvoren ovaj festival.

Naime, zvanična ceremonija otvaranja ovog festivala započeta je kidanjem Biblije čiji čin, kako oni kažu, predstavlja odricanje od "simbola ugnjetavanja".

Snimak je postao viralan, a na njemu se vidi žena koja kida Bibliju uz reči "Hail Satan".

- Danas stojimo ovde prkoseći njihovoj opsadi i uništavamo njihove simbole ugnjetavanja - rekla je žena gomili ljudi pre nego što je istrgnula stranice iz Biblije i bacila ih na pod.

 

 

Događaj, kojim se inače obeležava desetogodišnjica organizacije "Hram sotone", bio je posvećen demokratskoj gradonačelnici Bostona Mišel Vu nakon što grupi nije bilo dozvoljeno da uputi satanistički poziv na sastanku Gradskog veća 2021.

"Hram" tvrdi da je neteistička religiozna organizacija koja ne obožava i ne veruje u ličnog satanu, već radije ima za cilj da „podstiče dobronamernost i empatiju, odbacuje tiranski autoritet, zagovara praktičan zdrav razum, suprotstavlja se nepravdi i veliča plemenite ciljeve“.

Konferencija je bila prepuna brojnih gostujućih govornika i predavanja, od kojih su mnoga bila posvećena politici identiteta krajnje levice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading