MODRICA POSRED ČELA! Pogledajte kako izgleda Džo Bajden nakon poslednjeg PADA UZ STEPENICE AVIONA! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

22.02.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedniku SAD-a ovo je, inače, ko zna koji pad u nizu.

MODRICA POSRED ČELA! Pogledajte kako izgleda Džo Bajden nakon poslednjeg PADA UZ STEPENICE AVIONA!  (VIDEO/FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen

Predsednik SAD Džo Bajden (80) ponovo se sapleo i pao dok se peo uz stepenice predsedničkog aviona dok je iz Varšave kretao za Ameriku, a za to postoji i dokaz - velika modrica posred njegovog čela.

 

 

Predsedniku SAD-a ovo je, inače, ko zna koji pad u nizu. Ono što javnost baš pamti jeste da je i u martu 2021. pao na stepenicama aviona "Air Force One". U junu je takođe pao sa bicikla dok je provodio vikend u Rehobot Biču u Delaveru.

 

 

Ovi padovi, kao i brojni gafovi u govorima, podstakli su priče da Džo Bajden nije u baš najboljem zdravstvenom stanju, naročito kad su u pitanju njegove kognitivne i motoričke sposobnosti.

Nedavno je objavljena informacija, pred predsedničke izbore u SAD 2024, da je Bajdenovo zdravlje dobro, međutim, priča se da on prilikom poslednjeg sistematskog pregleda nije bio podvrgnut „testovima sposobnosti“.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading