NE MOŽE BEZ FUDBALA NI SEKUNDE: Ibra na snimanju filma pokazao svoje igračko umeće (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih napadača u 21. veku. Nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, PSŽ, Mančester junajted, Los Anđeles Galaksi i Milan.

NE MOŽE BEZ FUDBALA NI SEKUNDE: Ibra na snimanju filma pokazao svoje igračko umeće (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović na terenu nije od maja 2022. godine zbog problema sa kolenom, koje je i operisao. Ipak, to ga nije sprečilo da glumi u najnovijem filmu "Asteriks i Obeliks" koji se u bisokopima emituje od 1. februara.

Vedeta Milana postala je apsolutna senzacija, a jedan video sa proba za snimanje postao je viralan na internetu. On prikazuje Zlatana sa štitom i mačom kako se bori protiv "neprijatelja",  koje "baca" na sve strane.

Da ništa ne može da prođe bez fudbala, pokazao je i u jendoj sceni, u borbi protiv poslendjeg protivnika kada ga je "sredio" uz pomoć svog igračkog umeća.

 

 

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih napadača u 21. veku. Nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, PSŽ, Mančester junajted, Los Anđeles Galaksi i Milan. U karijeri je postigao 492 gola na 815 zvaničnih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading