NEKOLIKO MESECI NAKON SUZANINOG NESTANKA, NJENO TELO NAĐENO U ŠUMI: Policajac uhapšen zbog UBISTVA

Autor:

Svet

16.02.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana je majci pustila poruku oko 21.40 časova da kreće kući, ali na odredište nikad nije stigla.

NEKOLIKO MESECI NAKON SUZANINOG NESTANKA, NJENO TELO NAĐENO U ŠUMI: Policajac uhapšen zbog UBISTVA

Foto: Gwinnett County Police Department

Policajac iz Džordžije optužen je da je svesno skrivao smrt devojčice (16) koja je nestala prošlog leta dok je išla ka svojoj kući.

Majls Brajant (22) uhapšen je nekoliko dana nakon što su ostaci tinejdžerke Suzane Morales pronađene u šumi u blizini autoputa, saopštila je policija u ponedeljak, prenosi Telegraf.

Brajant se tereti da je prikrio smrt devojčice i da je podneo lažan izveštaj o zločinu, prenose mediji.

Policija za sada nije otkrila više informacija o ovom slučaju, te je nejasno da li su se i kako Brajant i mala Suzana poznavali.

Iz policije su 13. februara saopštili da je "njihov sada bivši kolega" uhapšen, i da sa ostalim nadležnim službama sprovode istragu u vezi sa ovim slučajem, prenosi Telegraf.

Suzana je nestala 26. jula u večernjim satima. Ona je majci pustila poruku oko 21.40 časova da kreće kući, ali na odredište nikad nije stigla.

Početkom februara nepoznata osoba je prijavila da je u šumi kraj auto-puta uočila nešto što liči na ljudske ostatke. Policija je ubrzo izašla na lice mesta, a istragom je ustanovljeno da ostaci pripadaju nestaloj Suzani.

Vlasti su navele da je optuženi policajac živeo u blizini mesta gde je Suzana Morales nestala, a sumnja se da je upravo on bacio njeno nago telo u šumu.

Navodno policajca sumnjiče da silovanje i ubistvo devojčice i još niz krivičnih dela za koje još nije podignuta optužnica.

Mediji, pozivajući se na izvore, navode da je Brajant 27. jula na poslu podneo lažan izveštaj u kojem navodi da mu je nepoznato lice obilo automobil i iz vozila ukrao pištolj.

Policija je saopštila da je istraga njenog mobilnog telefona pokazala da je Suzana, u noći kada je nestala, pešačila ka svojoj kući. Ne isključuju mogućnost da je bila uvučena, ili da je samovoljno ušla u neko vozilo na putu.

Porodica Morales iz Džordžije rekla je da joj je bilo teško kada je saznala da je njihova Suzana umrla nakon što su mesecima mislili da je nestala. Život više neće biti isti bez nje, dodala je neutešna porodica.

- Teško je, ali mislim da je bilo teže kada misliš da je tamo negde, kada ne znaš kako je. Sada barem znamo gde je, i možemo da odemo da je vidimo - rekla je Jasmin Morales, Suzanina starija sestra.

Suzana je bila najmlađa od tri sestre. Jasmin je rekla da je Suzana volela svoju porodicu, da je pevala i svirala.

Bivši policajac Majls Brajant (27) optužen je za prikrivanje smrti i podnošenje lažne policijske prijave. On je suspendovan, ali nije optužen za silovanje i ubistvo. Porodica tinejdžerke rekla je da je ta mogućnost poražavajuća.

- Puno boli. Želim da znam sve, čak iako to neće da pomogne. Želim da znam sve što se desilo, a to jedino može da nam kaže osumnjičeni - rekla je Jasmin.

Porodica tinejdžerke veruje da je ovo bio zločin stranca na stranca. Policija je rekla da je osumnjičeni živeo u blizini Suzaninog prijatelja kojeg je posetila u julu prošle godine, kada je trebalo da se vrati kući.

- Te noći je trebalo da se vrati kući, ali to se nije desilo - rekla je Jasmin.

Tek prošle nedelje slučajni prolaznik pronašao je njene ostatke u šumi. Policija za sada nije otkrila kako je umrla.

Jasmin je rekla da porodica nije poznavala osumnjičenog pre nego što ga je policija identifikovala.

- Mislim da ga ni Suzana nije poznavala - rekla je ona.

Porodica se nada da će pravda biti zadovoljena u slučaju Suzanine smrti i da će uskoro progovoriti oni koji nešto znaju.

- Svi oni koji nešto znaju trebalo bi da kažu šta su videli, sve to bi moglo da se iskoristi kao dokaz protiv njega. On je jedini koji zna šta se desilo - rekla je Jasmin.

Brajant bi trebalo da bude izveden pred sudiju za četiri do šest nedelja.

Rezultati obdukcije bi uskoro trebalo da budu objavljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading