CEO DAN ŠETAO SA NOŽEM PO KUĆI: Prijateljica ubijene Srpkinje otkriva nove detalje zločina na Dan zaljubljenih - bila je uplašena, uputila mi je ŠOKANTNE reči!

Autor:

Hronika

16.02.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije su imali problema, ali uvek je imala sve to pod kontrolom - kaže prijateljica Karoline Ignjatović.

CEO DAN ŠETAO SA NOŽEM PO KUĆI: Prijateljica ubijene Srpkinje otkriva nove detalje zločina na Dan zaljubljenih - bila je uplašena, uputila mi je ŠOKANTNE reči!

Foto: Facebook-Karolina Ignjatović

Mario Ignjatović i Karolina Ignjatović

Srpski državljanin Mario Ignjatović (43), rodom iz Majdanpeka, na Dan zaljubljenih 14. februara ubio je u Kelnu godinu dana mlađu suprugu Karolinu Ignjatović iz istog mesta, a potom presudio sebi! Kako se saznaje, on je ženu ubio nožem a dan pre stravičnog zločina se ceo dan po kući šetao sa nožem u ruci!

- Ranije su imali problema, ali uvek je imala sve to pod kontrolom. Međutim, dan pre masakra mi je uplašena rekla da "ne zna šta će biti" jer se on ceo dan šetao sa nožem u ruci po kući - rekla je prijateljica žrtve za Kurir.

Prema njenim rečima, Mario je bio bolesno ljubomoran.

- Branio joj je sve, život, mogla je samo da bude sa njim i decom, problem je bio i kad odlazi na posao. Sve je bilo užasno od kada su se preselili - kaže prijateljica i dodaje:

- Mislila je da je da će se smiriti, da je pod stresom zbog novca, dok se skroz ne snađu, ali pogrešila je... Rekla mi je i da misli da je on koristio narkotike!

Foto: Facebook-Karolina Ignjatović

Mario i Karolina Ignjatović

Da podsetimo, nemačka policija je u utorak pronašla tela bračnog para u stambenoj zgradi u kojoj su živeli, a komšije su potvrdila da su čule vrisku i svađu.

Sestra Karoline Ignjatović na Fejsbuku je objavila sliku ubice i napisala:

- Svete, ne brini, monstruma više nema. Neće oteti ničiji dah.

Da podsetimo, supružnici su u Kelnu živeli oko godinu dana.

- Doselili su se tamo iz Majdanpeka, a u braku su skoro 10 godina. Otišli su u Nemačku trbuhom za kruhom, kako bi deci stvorili bolju budućnost. Karolina ima sina iz prvog braka, a sa Mariom ima ćerkicu koja je tek krenula u prvi razred osnovne škole. Njen sin je ostao da živi kod oca, a ćerkica kod njihove rodbine. To je bilo privremeno dok ne srede papire za sve - opisali su prijatelj Ignjatovića za Republiku.

Kako saznajemo, Karolina je u Nemačkoj radila kao babica, a Mario kao taksista.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading