DEJO, MAJSTORE: Radonjić moli Boga da dobije otkaz

Autor:

Sport

16.02.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde se nada da će mu se Panatinaikos zahvaliti na saradnji.

DEJO, MAJSTORE: Radonjić moli Boga da dobije otkaz

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Kao bomba je u četvrtak pre podne odjeknula vest da je Dejan Radonjić pred otkazom u Panatinaikosu, a po svemu sudeći protiv takvog epiloga ništa čak ne bi imao ni sam crnogorski stručnjak.

Naime, Dejan Radonjić nije srećan u Atini, što zbog rezultata (skor 8-16 u Evroligi i drugo mesto u domaćem šampionatu sa dve pobede manje od Olimpijakosa) i pritiska koji ima, što zbog incidenta koji se dogodio pre mesec dana kada su ga napali huligani koji se predstavljaju kao navijači baš zelenih.

Takođe, u prilog mu ide i to što bi u slučaju da ga otpusti, Panatinaikos morao da mu isplati ugovor do kraja, do leta 2024. godine.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Podsetimo, Radonjić u Atini zarađuje 125 hiljada evra mesečno, odnosno milion i po po sezoni. To znači da je do sada na klupi Panatinaikosa prihodovao oko 940.000 evropskih novčanica za nešto više od sedam i po meseci u klubu, a da bi mu ostatak uplate u slučaju otkaza iznosio nešto više od dva miliona.

Dakle, slobodno se može reći da Dejo moli Boga da dobije otkaz u Atini, a to bi moglo da se desi već u narednih nekoliko dana, ukoliko ne osvoji nacionalni Kup koji se igra ove nedelje.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

U Kupu će Panatinaikos krenuti od četvrtfinala, u kom mu je rival Kolosos sa Rodosa, a u polufinalu ga čeka pobednik meča Olimpijakos - Aris.

Inače, italijanski mediji su preneli da će zamena za Radonjića u slučaju otkaza biti selektor "azura" Đanmarko Poceko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading