UNOSAN BIZNIS TREĆE ŽENE MUAMERA ZUKORLIĆA: Belkisa uplovila u modne vode, OVIM SE BAVI!

Autor:

Vesti

16.02.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća žena pokojnog muftije Muamera Zukorlića, Belkisa Crnovršanin, uplovila je u svet mode i odličila da pokrene novi biznis.

UNOSAN BIZNIS TREĆE ŽENE MUAMERA ZUKORLIĆA: Belkisa uplovila u modne vode, OVIM SE BAVI!

Foto: Instagram/printscreen

Belkisa Crnovršanin

Ona se, naime, na Instagram profilu pohvalila da će lansirati svoj modni brend, i to luksuzne šešire, a sa pratiocima je podelila i neke od prvih modela koje će izbaciti. Naziv brenda, očekivano, jesu njeni inicijali, početna slova njenog imena i prezimena "BC - hats".

Podsetimo, Belkisa, inače novinarka iz Novog Pazara, je treća žena po šerijatu muftije Zukorilića, koja se neretko ističe skupocenom garederobom i automobilima.

Nedavno je u žižu jasvnosti dospela i zbog, navodne, kupovina stana u luksuznom naselju u Beogradu na vodi, odakle se pohvalila brojnim fotografijama. 

Iako je nedavno pokrenula sopstveni brend, malo je verovatno da je od toga mogla sebi da priušti nekretninu, a još manje u Beogradu na vodi, koji slovi za jedan od najluksuznijih delova prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

16.02.2023 18:34

Pun mi je nos njegovih bula, mars bre vise snjima