OVO SU PRIJATELJI KOJI SU OTIŠLI DANAS U SMRT! Ubio druga i kolegu nasred ulice, pa pucao sebi u glavu - porodice došle po tela, pa se pobile (FOTO)

Autor:

Svet

08.02.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volkana Karamana, je ubio najbolji prijatelj i pomoćnik u klubu koji je trenirao, Orhan Sizer, koji je posle toga pucao sebi u glavu.

OVO SU PRIJATELJI KOJI SU OTIŠLI DANAS U SMRT! Ubio druga i kolegu nasred ulice, pa pucao sebi u glavu - porodice došle po tela, pa se pobile (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Volkan Karaman i Orhan Sizer

Bivši fudbaler reprezentacije Austrije, a sada fudbalsku trener, Volkan Karaman, kako saznaje Republika, ubijen je od strane svog najboljeg prijatelja na ulici u Beču usred dana.

Njegov prijatelj, Orhan Sizer, nakog što je likvidirao Karamana izvršio je samoubistvo, svestan da se suočava sa najmanje 25 godina zatvorske kazne.

Kako se može uočiti na snimku koji je zabeležen nakon stravičnog ubistva, posle ubistva Karamana, Sizer se upucao tako što je ispalio metak sebi u glavu.

 

 

Šokirani građani koji su prolazili kada se desio ovaj jezivi zločin okupili su se oko beživotnih tela, koja leže u lokvama krvi.

Foto: Privatna arhiva

Orhan Sizer ubio najboljeg prijatelja

Da podsetimo, Karaman je tokom svoje fudbalske karijere igrao u klubovima Trabzon, Austrija Beč, Lask iz Linca, za Pašing i Ksanti u Grčkoj. Nakon toga posvetio se menadžerskoj karijeri.

Bio je sportski direktor u niželigaškim klubovima u Austriji, a do smrti trener jednog austrijskog kluba. Orhan Sizer bio je njegov pomoćnik u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading