HRANIO DECU SPUNOM, GURAO IH POD VREO TUŠ! Otac koji je JEZIVO ZLOSTAVLJAO DECU pronađen mrtav u ćeliji

Autor:

Svet

04.02.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo nedelju dana nakon izricanja presude.

HRANIO DECU SPUNOM, GURAO IH POD VREO TUŠ! Otac koji je JEZIVO ZLOSTAVLJAO DECU pronađen mrtav u ćeliji

Foto: shutterstock

Endrju Hadvin koji je izgladnjivao, hranio decu sapunom i fizički ih zlostavljao zajedno sa svojim partnerkom pronađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji.

Hadvin (39) koji je iz Velike Britanije proglašen je krivim za zanemarivanje dece i zlostavljanje. Nedelju dana nakon presude, 2. februara ove godine, pronađen je mrtav u ćeliji u zatvoru HMP Durham.

Šeril Pikels (35) i Endrju Hadvin (39) primorali su gladnu decu da sami traže hranu u kanti pored supermarketa. Decu su takođe zatvarali u ormane i terali ih da se tuširaju i kupaju ključalom vodom, a terali su ih i da jedu sapun.

Par iz pakla je godinama maltretirao i zlostavljao decu.

Oboma im je određen pritvor do 28. aprila kad je trebalo da im bude izrečena presuda. Ostalo zlostavljanje uključivalo je zaključavanje dece u orman i prebacivanje jednog preplašenog deteta preko mosta na autoputu.

 

 

Ministarstvo pravde potvrdilo je da je Hadvin umro, rekavši za Mejl onlajn da je istraga u toku.

- Zatvorenik HMP Durham-a Endrju Hadvin umro je 2. februara. Kao i kod svih smrtnih slučajeva u pritvoru, Ombudsman za zatvore i probaciju će istražiti slučaj - rekao je portparol Ministarstva pravde. 

Hadvin je prošlog meseca proglašen krivim po tri tačke za silovanje, sedam tačaka za zanemarivanje i jednoj tački za narušavanje pravda, ali je oslobođen seksualne aktivnosti sa detetom, prenosi Telegraf.

Silovanje se odnosi na nedavno zlostavljanje drugog deteta, koje se dogodilo kada je ona bila mala.

Njegova partnerka Šerli osuđena je po pet tačaka optužnice za okrutnost prema deci i jednu za izopačenje pravda.

Proglašena je nevinom za seksualne aktivnosti sa detetom.

Presuda je trebalo da im bude izrečena 28. aprila.

Deca prijavila zlostavljanje

Inače, jeziv zločin je otkriven kad su deca prijavila da su zlostavljana odrasloj osobi u koju su imali poverenja, a koja je slučaj prijavila policiji. Par je nakon toga napisao pismo koje je trebalo da izgleda kao da su to učinila deca. U njemu su dečijim rukopisom napisali: "Izvinjavamo se, lagali smo". U pismu je objašnjeno da su optužbe protiv para izmišljene, prenosi Dejli mejl. Stručnjak za rukopis analizirao je pismo i utvrdio da je lažno. 

Istraga protiv Hadvina i Pikels trajala je četiri godine. Uključivala je 150 svedoka. Detektivi su otkrili da je par u više navrata zlostavljao decu. Pored zlostavljanja, koje je već navedeno, Hadvin i Pikels su deci potapali glave u vodu i uskraćivali pristup hrani. Sebi su naručivali hranu i terali mališane da ih gledaju dok jedu. 

Deca su često morala da traže ostatke da jedu, a jednom prilikom su pronađena u 4 sata ujutro kako sami hodaju do supermarketa udaljenog 6,4 km u potrazi za hranom.

Komšije su opisali par kao "jeziv i tajnovit", dodajući da su znali da čuju "sve vrste čudnih zvukova koji dolaze iz njihove kuće”.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading