HRANILI IH SAPUNOM, ZATVARALI IH U ORMARE I GURALI POD VRELE TUŠEVE: Par iz pakla mučio i zlostavljao decu (FOTO)

Autor:

Svet

19.01.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proglašeni su krivim za zlostavljanje.

HRANILI IH SAPUNOM, ZATVARALI IH U ORMARE I GURALI POD VRELE TUŠEVE: Par iz pakla mučio i zlostavljao decu (FOTO)

Foto: pixabay.com

Par iz Velike Britanije koji je primoravao decu da traže otpatke po kantama i terao ih da se tuširaju ključalom vodom proglašen je krivim za višestruko zlostavljanje dece.

Endrju Hadvin i Šeril Pikels podvrgavali su decu dugotrajnoj kampanji fizičkog i emocionalnog zlostavljanja, piše Mirior.

Terali su ih da jedu sapun, zatvarali ih u ormare, terali da se kupaju u ključaloj vodi, a često su ih i izgladnjivali.

Par iz pakla bio je toliko okrutan prema deci da su jednom prilikom deca pronađena u 4 sata ujutro kako hodaju do supermarketa udaljenog četiri milje da bi pronašli hranu.

Hadvin (39) i Pikels (35) takođe bi naručivali hranu i terali decu da ih gledaju kako jedu dok su oni jeli.

Zbog svog užasnog zlostavljanja, par je optužen za višestruka krivična dela zanemarivanja dece i seksualne aktivnosti sa detetom.

 

 


Na kraju, kada su deca prijavila zlostavljanje odrasloj osobi od poverenja koja je pokrenula slučaj u policiji, Hadvin i Pikels su se uspaničili i falsifikovali pisma u kojima je bilo ispisano dečijim rukopisom: „Izvinjavamo se, lagali smo“, a zatim se objašnjavalo da su oni izmislili optužbe protiv njih, prenosi Dejli mejl.

Stručnjak za rukopis je zatim otkrio pisma kao lažna.

Hadvin i Pikels iz Fishburna, okrug Daram, osuđeni su za produženu kampanju zlostavljanja dece od strane porote u Tesajd kraun kortu nakon dugog suđenja.

Oni se suočavaju sa kaznom u aprilu i rečeno im je da očekuju duge zatvorske kazne.

Za zlostavljanje se saznalo 2018. godine kada je jedno od dece hrabro otkrilo šta se dogodilo odrasloj osobi od poverenja. Pokrenuta je istraga policije u Daramu.

Tokom istrage, koja je trajala četiri godine i uključivala je više od 150 svedoka, detektivi su otkrili da su Hadvin i Pikels u više navrata zlostavljali decu tako što su ih terali da jedu sapun, zaključavali ih u ormane, terajući ih da se kupaju pod vrelim tuševima i kupkama – ponekad su im potapali glave u vodu i uskraćivali pristup hrani.

Deca su često morala da traže ostatke da jedu, a jednom prilikom su pronađena u 4 sata ujutro kako sami hodaju do supermarketa udaljenog 6,4 km u potrazi za hranom.

Par bi takođe naručio hranu za poneti i naterao decu da ih gledaju kako jedu dok su bili primorani da stoje u stresnim položajima duži vremenski period.

Hadvin i Pikels optuženi su za višestruka krivična dela zanemarivanja dece i seksualne aktivnosti sa detetom.

Hadvin je takođe optužen za tri tačke silovanja u vezi sa nedavnim zlostavljanjem drugog deteta. Par je negirao sve optužbe, što je rezultiralo sedmonedeljnim suđenjem u Tesajd Kraun kortu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading