Trener Žalgirisa POBESNEO posle poraza od Partizana! OŠTRE REČI upućene na jednu adresu!

Autor:

Sport

04.02.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da se pomiri sa faktorom koji je smatrao glavnim za neuspeh.

Trener Žalgirisa POBESNEO posle poraza od Partizana! OŠTRE REČI upućene na jednu adresu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nastavili su sa fenomenalnim partijama u Evroligi, pa su pobedom protiv Žalgirisa u gostima (88:74) stigli do sedmog mesta na tabeli.

Crno-beli trenutno imaju skor 12-11 i realne šanse da se domognu top osam faze, a i pored toga što su održali čas košarke ekipi Žalgirisa, treneru ovog tima, Kazisu Maksvitisu, glavni krivac za neuspeh je - raspored!

Šta je razlog za poraz? To što smo imali manje energije. Ovo nam je drugi put da imamo "dupli evroligaški program" u jednoj sedmici i drugi put se dešava da mi imamo dan manje za odmor od našeg rivala. Nemam ja šta da zamerim mojim momcima - besno je govorio posle meča trener Žalgirisa i jasno uputio kritike na račun ljudi iz Evrolige koji sastavljaju raspored. 

 

 

I dok je Maksivitis besneo, Željko Obradović nije krio zadovoljstvo.

Igrali smo veoma dobro u prvih 20 minuta. Na poluvremenu smo pričali da je Žalgiris tim koji može da napravi preokret i koji će nastaviti da se bori. Pokazali su karakter i u trećoj deonici se nisu predali. Morali smo da promenimo “čip” i da igramo kao u prvom poluvremenu. U poslednjoj deonici smo igrali bolje, odbrana je bila na nivou prvog poluvremena, a bili smo pametni u napadu - rekao je trener Partizana Željko Obradović posle meča i dodao: 

- Mislim da smo zaslužili da dobijem utakmicu, jer smo igrali dobro. Čestitam svojim igračima. Ponosan sam na činjenicu da gde god igramo imamo navijače, došli su ovde u Kaunas da nas podrže i na tome im hvala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading