NEŠTO NIJE U REDU SA OVOM DECOM: Dve bebe umrle u razmaku od nekoliko dana - majka otišla do prodavnice, kući je sačekao horor

Autor:

Svet

04.01.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Događaj koji je uznemirio javnost.

NEŠTO NIJE U REDU SA OVOM DECOM: Dve bebe umrle u razmaku od nekoliko dana - majka otišla do prodavnice, kući je sačekao horor

Foto: printskrin

Dva brata starosti jedna i dve godine umrla su u razmaku od svega nekoliko dana, a zbog njihove smrti usled navodnog drmanja optuženi su njihova majka i njen dečko.

Mališani su umrli nakon što ih je dečko njihove majke "drmao do smrti" dok je ona otišla do prodavnice, piše "Pipl".

Tomas Kaninghem (27) optužen je za zlostavljanje deteta koje je dovelo do smrti i zlostavljanje koje je dovelo do teških telesnih povreda, dok je majka Kjera Gilespi (25) optužena za zanemarivanje deteta što je stvorilo rizik od teških povreda ili smrti, zanemarivanje deteta što je dovelo do smrti i teško zanemarivanje deteta što je stvorilo rizik od povrede ili smrti, pokazuju sudski podaci.

Nije jasno da li su podnete žalbe na optužnice. Pozivajući se na vlasti Bakhanona u Zapadnoj Virdžiniji, WDTV navodi da je Gilespi otišla u prodavnicu uveče 28. novembra, ostavljajući svoje troje dece na staranje Kaninghemu. Prema optužnici, Kaninghem je uzeo lek "perkoset", kombinaciju opioida oksikodona sa paracetamolom nakon što je ostao sa decom.

Kad se Gilespi vratila kući, dok je zaustavljala auto na prilazu navodno je primila poziv od Kaninghema da nešto nije u redu sa njenim dvogodišnjim sinom. Kako prenosi "Pipl", kad je ušla unutra Kaninghem joj je predao dete čije je "telo bilo mlohavo". Par je tada pozvao hitnu pomoć. Dok se majka pripremala da ode ambulantnim kolima sa dvogodišnjakom, Kaninghem je istrčao iz kuće noseći njenog jednogodišnjeg sina, priznajući da "nešto nije u redu ni sa ovom bebom".

Nije poznato da li je je Gilespina 6-godišnja ćerka povređena u incidentu. Dvogodišnji dečak je umro u bolnici dva dana kasnije. Uzrok smrti je bila "traumatska povreda u skladu sa drmanjem bebe", kako je lekar rekao vlastima. Navodno ih je obavestio i da su povrede mrežnjače koje je mališan zadobio bile "najgore koje je video u poslednjih 20 godina", prenosi WBOY TV.

Njegov jednogodišnji brat je podlegao povredama u subotu, navodi WAFB TV. "Pipl" piše da je od tada pokrenuta kampanja na GoFundMe da se prikupe sredstva za troškove sahrane. Na stranici su mala braća identifikovana kao Džozef (2) i Hanter Vorner. Baka dečaka Stefani Vorner opisala je njihove smrti kao "užasne".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading