Tramp se pohvalio slikom iz kancelarije: SVET GA JE ISPROZIVAO ZBOG OVOGA

Autor:

Svet

23.01.2018

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom paralize državne uprave, iz Bele kuće su stigle fotografije koje su novinarima i američkoj javnosti trebale da dokažu da Tramp, uprkos tome, i dalje radi. Međutim, u tom dokazivanju i nisu baš uspeli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp izgubio još jednu bitku

Naime, Amerikance je razljutila fotka na kojoj Tramp telefonira sedeći za svojim stolom u Ovalnoj sobi koji je potpuno prazan. Na stolu, osim telefona, nema baš ničega što bi odavalo sliku da se Tramp ičim bavi.

Tviteraši su odmah primetili "urednost" Trampovog stola, pa su se obrušili na njega i optužili ga da on baš ništa ne radi. "Hej, svi vi ljudi koji znate nešto o stolovima. Izgleda li ovako sto osobe koja radi?", zapitala se jedna tviterašica.

- Ovako izgleda sto kad si se tek preselio u tu kancelariju i isprobavaš radi li telefon - našalila se druga tviterašica, dok su neki njegov sto usporedili sa stolovima drugih političara i bivšeg predsednika Baraka Obame.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading