NESTANAK 20-MESEČNOG DEČAKA: FBI veruje da se desilo najgore, a sumnjaju na majku deteta

Autor:

Svet

24.10.2022

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Кvinton Sajmon, 20-mesečni dečak iz Džordžije koji je nestao pre nedelju dana, smatra se mrtvim, a njegova majka je identifikovana kao glavni osumnjičeni u tom slučaju, saopštila je policija u sredu uveče.

NESTANAK 20-MESEČNOG DEČAKA: FBI veruje da se desilo najgore, a sumnjaju na majku deteta

Foto: Wtoc

Odeljenje je imenovalo Lejlani Sajmon, Кvintonovu majku, kao glavnog osumnjičenog za nestanak i smrt mališana. Ova 22-godišnjakinja je prijavila nestanak Кvintona prošle srede u 9 sati ujutru, tri sata nakon što je poslednji put viđen u svojoj kući. 

Sa žalošću izveštavamo da su CCPD i FBI obavestili porodicu Кvintona Sajmona da verujemo da je preminuo - saopštila je policija.

Policijska uprava okruga Čatam objavila je vest samo nekoliko sati nakon što su doveli pse tragače u porodični dom u Savani radi "prikupljanja i analize dokaza".

Policija je u utorak objavila da se potraga za Кvintonom pretvorila u krivičnu istragu.

Majka dečaka je rekla policiji da veruje da je neko odveo njenog sina iz kuće negde pre 9 sati ujutru nakon što se probudila i zatekla otvorena vrata. Međutim, u 5:30 ujutro tog jutra, poslala je poruku Кvintonovoj dadilji da otkaže planove za taj dan.

Lejlani je delila dom sa svojim sinom Кvintonom, Кvintonovim trogodišnjim bratom i svojim roditeljima, koji imaju starateljstvo nad dvoje mališana. Lejlani nije optužena niti uhapšena, saopštila je policija. Policija u sredu uveče nije otkrila više detalja, piše Srbija danas.

U intervjuu policiji, Lejlanina majka je rekla da ne zna da li može da veruje svojoj ćerki.

- Nije uvek radila pravu stvar - rekla je majka Bili Džo Hauel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading