MISTERIJA SMRTI ELIS LAM: Bežala od nevidljive sile, nestala u HOTELU SMRTI u kom je pronađeno njeno beživotno telo!

Autor:

Svet

03.10.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi snimak na kome je je nesretna devojka Elis Lam i dalje živa obišao je svet. Na njemu se vidi da je unezverena, da se ponaša iracionalno i kao da beži, ali se ne snimku niko osim nje ne može uočiti.

MISTERIJA SMRTI ELIS LAM: Bežala od nevidljive sile, nestala u HOTELU SMRTI u kom je pronađeno njeno beživotno telo!

Foto: Youtube printscreen

Slučaj Elis Lam zatresao je Los Anđeles, budući da je prvobitno bio prijavljen njen nestanak u jezivom hotelu smrti, zvanom Sesil.

U njemu je sobu sa nekoliko cimera delila upravo ova devojka, ali se ubrzo izmestila u drugu prostoriju zbog toga što su oni konstatovali njeno čudno ponašanje.

Navodno je Elis bila prijavljena u hotel, ali niko je nije mogao pronaći, nije bil u svojoj sobi, niti u lobiju, pa su potragu za njoj započeli pregledanjem snimaka video nadzora, koji su otrili zastrašujuću činjenicu, a to je da je samo nekoliko momenata pre nestanka ona izbezumljeno ušla u lift, kao da beži od neke nevidljive sile.

Na snimku se nije moglo videti ništa, osim Elis, koja u nekoliko navrata ulaz i izlazi iz lifta, da bi na kraju nestala bez traga.

Tragičan epilog potrage

Elis je stigla u Los Anđeles 26. januara 2013. godine. Prijavila se u hotel Sesil u narodu poznatiji kao “hotel smrti”, 31. januara kupuje knjigu, vraća se u hotel i to je poslednji put da je viđena živa.

Nakon izvesnog vremena, na recepciju stižu pritužbe gostiju hotela, u kojima se navodi da je slab pritisak vode, kao i da je miris čudan.

Tako je tek 19. februara njeno telo je pronađeno u rezervoaru za vodu na krovu hotela Sesil. Nakon što su se gosti žalili na slab pritisak vode i čudan miris iste, osoblje je proverilo rezervoar, gde zatiču nago beživotno telo Elis Lam.

Pošto se Elis godinama borila sa bipolarnim poremećajem, policija je zaključila da se nesrećna devojka ubila nakon jedne od maničnih epizoda. 

Roditelji se nikada nisu složili sa ovom teorijom.

Hotel smrti

Hotel Sesil u Los Anđelesu poznat je kao "hotel smrti" jer su u njemu boravile serijske ubice, koje su lišile života veliki broj žena.

Serijski ubica Ričard Ramirez odseo je u ovom hotelu, a potom je ubio 13 žena.

Austrijski serijski ubica Džek Unterveger takođe je bio gost ovog hotela pre nego što je ubio tri seksualne radnice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading