UBIJEN POZNATI REPER! Jezivom porukom na Instagramu kao da je PREDOSETIO SMRT: Zamislite da se ponašamo kao da znamo da su nam DANI ODBROJANI!

Autor:

Zabava

04.09.2022

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni reper podlegao je povredama nakon što je napadnut nožem.

UBIJEN POZNATI REPER! Jezivom porukom na Instagramu kao da je PREDOSETIO SMRT: Zamislite da se ponašamo kao da znamo da su nam DANI ODBROJANI!

Foto: Youtube printscreen

Poznati reper Pet Stej podlegao je povredama nakon što je izboden u ranim jutarnjim satima u blizini obale Halfaksa u Novoj Škotskoj u Kanadi, prenosi "Daily Mail"

Tragične vesti saopštila je policija, a kako su naveli, nakon incidenta hitno je prebačen u bolnicu, ali su lekari bili nemoćni.

Foto: Youtube printscreen

Pet Stej

 


Brat poznatog muzičara tragičnu vest potvrdio je za "CBS News",  a motiv ubistva i dalje je nepoznat.

Slavni muzičar imao je 36 godina, a samo dan pre tragedije s ponosom je javnosti predstavio spot za novu pesmu "Warm up".

 

Nedelju dana ranije proslavio je peti rođendan svog sina Kalvina, za kog je rekao da je njegov superheroj iz stvarnog života.

- Obožavam te, divim ti se, ti si dete, a ipak se ugledam na tebe. Stalno sam u neverici koliko sam ja srećan i koliko si ti poseban. Često sam plakao od sreće razmišljajući o tome i našoj posebnoj vezi - napisao je reper ovim povodom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pat Stay (@patstay_902)

Međutim, mnogi su zapazili i poruku koju je pre samo nedelju dana podelio sa javnošću putem Instagrama, a kojom kao da je predosetio kraj.

- Zamislite da se prema svim svojim prijateljima i voljenim osobama ponašamo kao da znamo da su im dani odbrojani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading