KIJEV ĆE PLIVATI U GOV*IMA! Ruski general u emisiji uživo izneo dramatične predloge: KRENUĆE EPIDEMIJE I STAMPEDO NA EVROPSKE GRANICE! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.10.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji zamenik predsednika ruske Dume, general Andrej Viktorovič Gurilov izneo je šokantne predloge u emisiji na ruskoj državnoj televiziji.

KIJEV ĆE PLIVATI U GOV*IMA! Ruski general u emisiji uživo izneo dramatične predloge: KRENUĆE EPIDEMIJE I STAMPEDO NA EVROPSKE GRANICE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Gurilov se založio za nastavak žestokog bombardovanja ukrajinskih gradova uključujući i ukrajinsku prestonicu, verujući da će to dovesti do niza nerešivih problema za Volodimira Zelenskog ali i njegove Zapadne saveznike.

- Nedostatak struje znači nedostatak vode, probleme sa kanalizacijom. Za jednu nedelju, izvinjavam se na izrazu, Kijev će plivati u gov*ima... - doslovce je rekao Gurilov u emisiji koja se emitovala u uživo i dodao da će potom nastupiti opasnost od epidemije.

 

Druga bitna poenta je da ne moramo da gađamo železnicu, puteve ili mostove. Treba da gađamo komandne centre, živimo u digitalnom dobu, dovoljno je da gađamo komandne centre. I sisteme za snabdevanje energijom kao i bankarski sektror.

Na primedbu jednog od učesnika debate "da Rusija ne ratuje sa civilima", kao i na pitanje kako će tačno razorni napadi na ukrajinske gradove koristiti Ruskoj Federaciji, Putinov saradnik je odgovorio:

- Polako, pustite me da završim. Ako nemaju vodu, ako nemaju kanalizaciju, krenuće talas izbeglica na granice Zapadne evrope... Zato što je nemoguće da se tako živi... Drugo, tako se uništava privreda i ekonomija, ko će da živi tako gde nema šta da radi. To će biti potpuni kolaps. Treba da nastavimo - rekao je Gurilov.

Podsetimo, nakon što je Ukrajina izvela diveziju na Kerčkom mostu na Krimu, Rusija je promenila vojnu doktrinu i krenula u masovno bombardovanje ukrajinskih gradova.

Zbog silnih udara na energetska postrojenja, kako je Republika već pisala, Ukrajina je prinuđena da počne sa restrikcijama struje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gvozden

20.10.2022 09:25

Upravo je to prava strategija, svi će pobeći na Zapad, pa neka onda EU pokaže bratsku ljubav za 30 miliona izbeglica, sa reči na dela, a ne samo proksi ratovanje.

Boban

20.10.2022 15:21

Ruski generali nisu ni za sta drugo nego za TV emisije.