OTKRIVENO KO STOJI IZA RAZARANJA KRIMSKOG MOSTA! Ne žele da komentarišu, ali se OGLASILI PESMOM na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.10.2022

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnik ukrajinske vlade, koji nije želeo da otkrije svoj identitet, rekao je danas za "Vašington Post" da iza napada na Kerčki most na Krimu stoje ukrajinska služba bezbednosti SBU.

OTKRIVENO KO STOJI IZA RAZARANJA KRIMSKOG MOSTA! Ne žele da komentarišu, ali se OGLASILI PESMOM na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Twitter

Krimski most

Ukrajinska "Pravda" prva je izvestila o navodnoj ulozi ukrajinske vlade u eksploziji i takođe citirala anonimnog zvaničnika koji je rekao da je u eksploziju na mostu umešana SBU.

 

 

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) saopštila je da ne komentariše informacije u medijima o umešanosti u eksploziju na Krimskom mostu, rekao je portparol SBU Artem Dehtjarenko u komentaru ukrajinskoj novinskoj agenciji UNIAN, prenosi RIA Novosti.

- Ne komentarišemo ovo - rekao je Dehtjarenko, komentarišući ulogu SBU ili drugih ukrajinskih specijalnih službi.

UNIAN je ranije izvestio da prema njihovom izvoru u agencijama za sprovođenje zakona Ukrajine, SBU stoji iza eksplozije na mostu.

Istovremeno, na zvaničnim stranicama SBU na društvenim mrežama u subotu je objavljena fotografija razaranja na Krimskom mostu sa izmenjenim stihovima ukrajinskog pesnika Tarasa Ševčenka "Svanu, most lepo plamti, slavuj na Krimu sastaje se sa SBU“.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading