VELIKA TRAGEDIJA U IRSKOJ: Eksplozija odnela sedam života! (FOTO)

Autor:

Svet

08.10.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju stacioniranom u irskom okrugu Donegal juče oko 15 časova dogodila se ekspolzija na benziskoj pumpi, navodi se da je poginulo sedmoro ljudi.

VELIKA TRAGEDIJA U IRSKOJ: Eksplozija odnela sedam života! (FOTO)

Foto: printscreen/youtebe.com

scene nakon eksplozije

Juče nakon 15 časova u selu Krizlou, nedaleko od Leterkenija dogodila se eksplozija na benzinskoj pumpi. 

Irska policija saopštila je da se broj poginulih sa tri popeo na sedam, a da se još osam osoba nalazi na bolničkom lečenju.

 

Broj poginulih mogao bi dodatno da se poveća, jer se za nekoliko osoba još uvek traga, a u potrazi, pored britanskih i irskih spasilačkih službi, učestvuju i posebno dresirani psi.

Na fotografijama sa lica mesta vidi se velika rupa i urušen krov stambene zgrade pored benzinske pumpe sa razbacanim ostacima oko mesta gde su bili parkirani brojni automobili. Eksplozija je potpuno uništila pumpu, a oštećena su pretrpeli i objekti u blizini. 

Predsednik Irske Majkl Danijel Higins naveo je kako je ovo šok za sve i "da su njegove misli i molitve sa porodicama žrtava."

Irska obalska straža je saopštila da je i njen helikopter pomagao hitnim službama na licu mesta, a Nacionalna služba hitne pomoći da je poslala veliki broj vozila hitne pomoći.

Uzroci ove stravične nesreće još uvek se utvrđuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading