PUTIN IMAO NAPAD NESNOSNOG KAŠLJA! Drama iza zidina Kremlja, morali da reaguju lekari: Cure detalji u britanskim medijima!

Autor:

Svet

21.09.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin imao je ozbiljne zdravstvene smetnje uoči govora koji je kasnio punih 13 sati, spekulišu britanski mediji.

PUTIN IMAO NAPAD NESNOSNOG KAŠLJA! Drama iza zidina Kremlja, morali da reaguju lekari: Cure detalji u britanskim medijima!

Foto: Tanjug/AP

Kako piše Dejli mejl, današnje obraćanje ruskog predsednika Vladimira Putina koje je podiglo buru i ionako podeljenom svetu zbog odluke o delimičnoj mobilizaciji, snimljeno je ranije, ali je samo snimanje nekoliko puta odlagano.

Prema navodima poznatog britanskog tabloida, Putin je snimao udarni govor nekoliko puta, pošto ga je konstantno prekidao kašalj i nesnosan bol u grudima, zbog čega je morala da reaguje i medicinska ekipa.

Pored toga, prema pisanju Dejli mejla, sve se jače čuju glasine o tome kako stvari u Kremlju ne funkcionišu tako dobro, a navodi se kako su čak tri važne ličnosti iz državnog vrha zapretile ostavkom.

Spekuliše se da je jedna od njih čak i guvernerka Ruske centralne banke, Elvira Nabiuljina. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kao da to nije dovoljno, određeni Telegram kanali tvrde kako je Putin sve nesigurniji u donošenju važnih odluka, dok se njegovo profesionalno okruženje sve manje slaže sa njima.   

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Putin je danas potpisao ukaz o delimičnoj mobilizaciji, dok je ministar odbrane Sergej Šojgu pojasnio da je reč o 300.000 novih regruta.

- U pitanju je zaštita suvereniteta i teritorijalnog integriteta Rusije i podrška sunarodnika da sami odrede svoju budućnost - rekao je Putin.

Putin je poručio da glavni ciljevi specijalne vojne operacije u Ukrajini ostaju nepromenjeni.

- Specijalna operacija je bila neophodna radi borbe protiv nacizma u Ukrajini - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading