Princ Hari ponižen na sahrani kraljice: Detalj koji je mnogima zapao za oko!

Autor:

Svet

19.09.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U govoru Episkopa londonskog Elizabete Mulali kojim izražava saučešće i moli se za novog monarha nije se našlo mesta za princa Harija.

Princ Hari ponižen na sahrani kraljice: Detalj koji je mnogima zapao za oko!

Foto: Tanjug/AP

Smrt kraljice Elizabete Druge privukla je pažnju svetske javnosti na kraljevsku porodicu, a na ceremoniji sahrane monarha određeni detalj zapao je svima za oko. 

Naime, Episkog londonski dama Elizabeta Mulali održala je govor na pomenutoj ceremoniji u kom žali za preminulom kraljicom i saoseća se sa članovima porodice.

Ipak, govorom je obuhvatila samo Čarsla Trećeg, Vilijama i Kamilu, dok je pominjanje pricna Harija izostalo: "Svemogući Bože, izvore sveg dobrog, molimo se za blagoslov našeg suverena kralja Čarlsa Trećeg, Kamile i Vilijama".

Ovo ne treba da čudi, jer se pojavila informacija da je Hariju za smrt bake javljeno tek pet minuta nakon objavljivanja ove vesti u javnost, a kao izgovor za ovakav potez navodi se to da je princ bio na letu za Škotsku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading