"Dolazi, dolazi, Upomoć!" Aleksandra (15) je tri puta uspela da pozove policiju pre nego što je SILOVANA I RASKOMADANA, ali su svi ignorisali njene vapaje! ŠOKANTNO! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.08.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandra je oteta u sredu kada je stopirala na ulici i htela da stigne kući u mesto Dobrosloveni na jugu zemlje.

"Dolazi, dolazi, Upomoć!" Aleksandra (15) je tri puta uspela da pozove policiju pre nego što je SILOVANA I RASKOMADANA, ali su svi ignorisali njene vapaje! ŠOKANTNO! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Esential

Tog 28. juna 2019. godine rumunska policija uhapsila je šezdesetpetogodišnjeg mehaničara Georgi Dinka bog sumnje da je silovao i ubio devojčicu Aleksandru Maćesanu (15), a onda je isplivala jeziva istina.

Istražioci su pretresom njegove kuće otkrili ljudske ostatke i nakit nestale devojčice. Osumnjičeni je najpre tvrdio da je nevin i da nikada nije sreo tinejdžerku, ali nije mogao da objasnio kako se javila sa njegovog telefona.

Tokom saslušanja Dinka je priznao ne samo da je ubio Aleksandru, već i Luizu-Mihaelu Melencu (18), čiji nestanak su roditelji prijavili u aprilu. Ministar unutrašnjih poslova, Nikolae Moga, objavio je da je smenio šefa policije Joana Budu.

Aleksandra je oteta kada je stopirala na ulici i htela da stigne kući u mesto Dobrosloveni na jugu zemlje.

Foto: Printskrin/Youtube/Esential

Georgi Dinka

 

U četvrtak ujutro, tri puta je uspela da pozove broj za hitne slučajeve i policajcima pruži informacije o mestu gde ju je držao vozač automobila koji ju je oteo.

Devojčica je viknula: "Dolazi, dolazi, Upomoć!" pre nego što je prekinut telefonski poziv, rekao je Buda novinarima pre nego što je smenjen. Policija je ignorisala njene vapaje za pomoć i kasno reagovala. Posle 19 sati izvršili su pretres u tri zgrade, pre nego što su konačno pronašli kuću u kojoj se nalazila, više od 12 sati nakon njenih telefonskih poziva.

Policija je zatim zatražila nalog za pretres, koji nije neophodan u hitnim slučajevima, pa je čekala do zore da uđe u kuću što je čak 19 sati nakon što je Aleksandra poslednji put pozvala u pomoć. Prilikom pretresa zatekli su jezivu scenu i raskomadana tela devojčica. Strahuje se da tinejdžerke nisu jedine žrtve ubice.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading