SRAMOTA NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Grcima kriv sudija! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije su nakon velike borbe došli do pobede nad selekcijom Grčke sa 100:94 u kvalifikacijama za Mundobasket 2023. godine.

SRAMOTA NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Grcima kriv sudija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Bek selekcije Grčke Tajler Dorsi bio je ljut zbog suđenja, a svoju frustraciju preneo je i na konferenciju za medije.

- Da, imam i ovo da kažem. Janis je šutirao bacanja 10/14, a nijedan drugi naš igrač nije nijedno. To ne sme da se dešava, ne znam da li sam igrao jednu utakmicu u kojoj je samo jedan košarkaš šutirao bacanja- rekao je Dorsi, a onda je ipak bilo pitanja da objasni tu njegovu opasku.

- Ne znam zašto je tako bilo, to je do sudija. Samo gledam statistiku i iznenađen sam- rekao je Dorsi .

Na ovu situaciju sa konferencije potom se sarkastično osvrnuo i selektor Grčke Dimitris Itudis.

- Možda Dorsi, Kalates i Slukas nisu dovoljno dobri da bi iznudili faul. Pokušaćemo da budemo bolji na tom kraju terena- rekao je Itudis.

- Tajler Doris je govorio o bacanjima, ja sam samo govorio da nismo dobili faulove, pokušaćemo da Kalates, Tajler i Slukas... da dobiju više faulova. Što se tiče strategije, evo ga Kari... mislim gospodin Pešić dolazi, možete njega da pitate da li je to bio deo strategije, znači ne fauliramo ostale.

Poželeo je brz oporavak Vasiliju Miciću koji je doživeo povredu i nije mogao da

- Ne znam šta je sa Micićem. Želim mu sve najbolje i da se što pre vrati", rekao je selektor Grčke koji je u više navrata pohvalio navijače u "Areni"- poručio je Itudis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading