NOSIĆE TRAUME CELOG ŽIVOTA! Žena silovana u javnom wc-u, MUŠKARAC KOJI JE NAPAO REKAO DA JE PRISTALA NA ODNOS!

Autor:

Svet

10.08.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Američka turistkinja (27) silovana je u javnom toaletu u centru Pariza, što je šokiralo parisku javnost, koja je zonu saobraćaja duž reke Sijene smatrala bezbednom. Muškarac (23) optužen je i zadržan u pritvoru zbog silovanja.

NOSIĆE TRAUME CELOG ŽIVOTA! Žena silovana u javnom wc-u, MUŠKARAC KOJI JE NAPAO REKAO DA JE PRISTALA NA ODNOS!

Foto: Profimedia, Facebook

Žena je silovana kada je bila sa svojim dečkom u subotu uveče u blizini Sijene, u centru turističke četvrti Pariza, nedaleko od katedrale Notr Dam, prenosi Gardijan. Mnogi turisti i Parižani idu tamo na piće ili na piknik pored reke.

U jedan sat ujutru 27-godišnja žena je otišla u javni toalet u blizini mosta Luj-Filip. Toalet se nalazi u blizini lokalnih barova i deo je novih objekata postavljenih pre šest godina kada su zabranjeni automobili u oblasti uz reku.

Lokalni list Parizijen objavio je da je partner sačekao ženu u blizini toaleta, ali se zabrinuo jer se dugo zadržala. Prišao je toaletu i čuo plač, a onda je ugledao muškarca.

Čuvari u tom području pritekli su u pomoć, a policija je uhapsila muškarca koji živi u naselju u blizini Pariza. U prvim razgovorima u policiji, on je negirao silovanje i rekao da je žena pristala na polni odnos.

Žena je odmah prebačena u parisku bolnicu. Nakon što je dala izjavu policiji, ona i njen partner odleteli su nazad u SAD.

Komentari (0)

Loading