S BEBOM SKOČILA U SMRT NA STADIONU! Pre trageije ocu dečaka tražila da ih oboje ubije! MORBIDNA PRIČA ŠOKIRALA PLANETU!

Autor:

Svet

10.08.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko žene iz Kalifornije koja je skočila u smrt dok je u naručju držala svog dvogodišnjeg sina rekao je da je njeno ubistvo-samoubistvo bilo "veoma namerno i veoma planirano".

S BEBOM SKOČILA U SMRT NA STADIONU! Pre trageije ocu dečaka tražila da ih oboje ubije! MORBIDNA PRIČA ŠOKIRALA PLANETU!

Foto: Facebook

Rejčel Vilkins

Kristofer Brauning je rekao da je njegova devojka Rakel Vilkins (40) postajala sve više paranoična u danima koji su prethodili njenoj smrtii. Čak je na internetu pretraživala „lako samoubistvo“ i „način samoubistva“.

Tvrdio je da je na dan njenog samoubistva Vilkins dva puta pričala o tome kolika je visina bila potrebna da bi pad bio fatalan.


Brauning je rekao da je znao da su Vilkins i njihov dvogodišnji sin Denzel Brauning-Vilkins mrtvi u trenutku kada je skočila sa trećeg nivoa Petko parka - bejzbol stadiona.

Četiri meseca nakon njihove smrti u septembru 2021, policija San Dijega je proglasila slučaj ubistvom-samoubistvom nakon „temeljne i sveobuhvatne istrage“. Vilkinsova porodica osporila je tvrdnju da je sebi oduzela život, ali je Brauning sada potvrdila da se borila sa svojim mentalnim problemima pre smrti.

Republika

Foto: Facebook

 

Brauning je, prvi put progovorivši više od 10 meseci nakon što su njegova devojka i sin umrli, rekao da je vreme da se pomiri sa činjenicom da je njihova smrt ubistvo-samoubistvo.

„Odati počast Denzelu i njoj znači zaista biti iskren“, rekao je za San Diego Union-Tribune. 'A da biste tugovali na zdrav način, morate poštovati istinu.' Rekao je da se Vilkins borila sa problemima mentalnog zdravlja i da se udaljila „sve dalje i dalje od stvarnosti“ uoči njene „veoma namerne, veoma planirane“ smrti.

Policijski dokumenti do kojih je došao list otkrivaju da je Vilkins dan pre samoubistva preko telefona istraživala metode samoubistva.

Brauning, koji je bio nekoliko metara dalje kada su Vilkins i Brauning-Vilkins pali preko ograde, u početku je rekao policiji da nije siguran da li je skočila, ali je otkrio njeno ponašanje u danima i nedeljama ranije koje je ukazivalo na samoubistvo. Vlastima je rekao da je delovala srećno na dan bejzbol utakmice.

Međutim, policija navodi da je par ušao u svađu prethodne noći tokom koje je ona navodno šapnula Brauningu: 'Zašto nas oboje jednostavno ne ubiješ?' Istražitelji tvrde da se "oboje" odnosila na nju i njenog sina. Brauning osporava navode da se posvađao sa svojom devojkom i rekao zvaničnicima da je Vilkins proveo veče plačući, ali da se nisu svađali.

Republika

Foto: Facebook

 

Pored njene porodice, drugi uključeni u Vilkinsov život rekli su da se ona borila sa problemima mentalnog zdravlja pre smrti. Vilkins je navodno bila u vezi sa Brauningom i još jednim muškarcem, koji je u dokumentima identifikovan kao njen bivši dečko.

Bivši dečko je takođe razgovarao sa policijom nakon njene smrti, navodeći da je Vilkins tog dana neočekivano podelila svoju GPS lokaciju sa njim. Poslala mu je svoju lokaciju oko 15 časova, smestivši je na bejzbol stadion, manje od sat vremena pre smrti.

On je policiji rekao kada je čuo vest da su žena i dete izleteli iz sportskog kompleksa "znao je da je to ona".

Četiri dana nakon prvog intervjua, Brauning je rekao policiji da veruje da je pad bio nameran, navodeći kako je Vilkins pitala o visini potrebnoj za fatalne padove. Rekao je da je postavila slično pitanje kada su stigli do vrha rampe za pešake u delu 320 stadiona nakon što su pogledali preko ivice. Brauning je takođe tvrdiio da je tražila od porodice da se zajedno fotografišu desetak minuta pre njene smrti, što je, kako je tvrdio, bilo „neuobičajeno” za njih. Članovi njene porodice, u vreme incidenta, rekli su istražiteljima da su zabrinuti zanjeno mentalno zdravlje i da se plaše da je ona imala slom zbog nedavnog ponašanja koje je bilo 'neodređeno' i 'isključeno'. Vilkinsov izveštaj o obdukciji takođe je naveo da joj je ranije dijagnostifikovana depresija i anksioznost.

„Bilo je tako brzo, tako brzo“, rekao je Brauning. „Pogledao sam i ona je bila na klupi i bio je bukvalno delić sekund... Oboje su bili preko, bilo je vrlo tiho. Bio sam u potpunom šoku.' 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading