BILA JE OTELOTVORENJE AMERIČKOG SNA! Dirljiv oproštaj Ivanke i Erika Trampa od majke! Donald Tramp uz svoju decu na sahrani bivše supruge! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Tramp ostala je u sećanju dece kao otelovljenja američkog sna, rekli su oni posle mise u Njujorku.

BILA JE OTELOTVORENJE AMERIČKOG SNA!  Dirljiv oproštaj Ivanke i Erika Trampa od majke! Donald Tramp uz svoju decu na sahrani bivše supruge! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/ FNTV - FreedomNewsTV

I Ivanka i Erik govorili su na službi u crkvi Svetog Vincenta Ferera na Aper Ist Sajdu pred 100 ožalošćenih, uključujući bivšeg predsednika Donalda Trampa, njegovu suprugu Melaniju i njihovog 16-godišnjeg sina Barona.

- Kada sam odrastala, moja majka Ivana Tramp mi nije rekla da žena može da radi šta god želi – pokazala mi je. Bila je pionir i za muškarce i za žene. Majka mi je jednom rekla da ne postoji ništa što ne može da uradi u štiklama. Naučila nas je kako da ulovimo ribu, a zatim da kuvamo ono što smo ulovili. Moja mama je proširila naš um - rekla je Ivanka Tramp.

- Imala je mozga; imala je lepotu. Ona je bila oličenje američkog sna... Bila je sila prirode, mogla je da pobedi svakog muškarca niz padinu, svaku ženu na pisti.

- Vladala je nad nama decom gvozdenom pesnicom, ali i zlatnim srcem - rekao je Erik.

Nakon službe, očekuje se da će porodica otputovati u Nju Džersi na privatni prijem u Trampov nacionalni golf klub Bedminster.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading