OTIŠLA NA ODMOR U TURSKU I POGINULA! Pala sa terase SEDMOG SPRATA, porodica traži više informacija!

Autor:

Svet

20.07.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija dočekala je porodicu Džene Smit (34) iz Velike Britanije, kada je pala sa balkona na sedmom spratu tokom odmora u Turskoj.

OTIŠLA NA ODMOR U TURSKU I POGINULA! Pala sa terase SEDMOG SPRATA, porodica traži više informacija!

Foto: www.profimedia.rs

Džena Smit (34), iz Velike Britanije, pala je sa balkona na odmoru u Turskoj. Na odmoru je bila tri nedelje pre tragičnog događaja, a o njenoj smrti porodicu je obavestila Ambasada Turske. Njeni bližnji su odleteli u zemlju kako bi dobili više informacija o njenoj smrti. 

Džena Smit (34) iz Merzsajda, umrla je nakon što je pala sa balkona dok je bila na odmoru u Turskoj, a njena porodica je odletela u zemlju kako bi dobili više informacija o okolnostima njene smrti.

Srećna i voljena

Njena braća su u sredu odletela u Tursku da razgovaraju sa turskim vlastima kako bi saznali više informacija. Odajući počast Dženi, porodična prijateljica Hejli Veston, koja pokojnu poznaje od svoje pete godine, opisala ju je kao "smešnu" i "voljenu".

- Džena je bila veoma voljena, živahna, zaista srećna devojka. Bila je brbljiva i imala je mnogo prijatelja. Džena je bila popularna, imala je različite prijatelje, ali je uvek nalazila i nove prijatelje. Bila je puna ljubavi, imala je zlatno srce i učinila bi sve za svakoga. Dženu su odgajali baka i deda, jer je njena mama umrla kao mlada - izjavila je Hejli u razgovoru za ECHO. 

Komšinica Hejli je rekla da je odrasla sa Dženom i njenom porodicom i da je doživljava kao stariju sestru, prenosi Mondo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading