IGRAČKA PLAČKA! Ljubavne igre završile TRAGIČNO! Muškarac (40) pronađen mrtav u bračnoj postelji!

Autor:

Svet

16.07.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (40) pronađen mrtav u hotelskoj sobi pored svoje žene (43), nakon što je "erotska igra" bračnog para krenula po zlu.

IGRAČKA PLAČKA! Ljubavne igre završile TRAGIČNO! Muškarac (40) pronađen mrtav u bračnoj postelji!

Foto: Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Muškarac (40) iz Velike Britanije pronađen je mrtav u hotelskoj sobi pored žene (43), koja se bori za život. Kkao navodi tamošnja policija, žena je prekrivena posekotinama i modricama. 

Nakon što je žena pozvala pomoć, osoblje u hotelu Kontinental u srcu Firence pozvalo je policiju.  Lekari su je hitno prevezli u bolnicu gde je, kako se navodi, u teškom, ali stabilnom stanju, navodi Dejli mejl.

Par je stigao u hotel u petak uveče i pozvao pomoć u subotu rano ujutro.

Policijski izvor rekao je da su obe umešane osobe Britanci koji su možda bili uključeni u erotsku igru koja je pošla po zlu u njihovoj hotelskoj sobi.

Izvor je rekao da su policajci takođe procenili da je reč o porodičnom zlostavljanju, iako je „opšti pravac erotske igre“.

Foto: pexels

Muškarac i žena u krevetu

- Muškarac je pronađen sa nizom posekotina, modrica i drugih povreda na telu, kao i žena, iako je bila teže povređena, a muškarac je izgleda imao neku vrstu napada. U prostoriji ima krvi i trenutno rade forenzički timovi, dok je žena prebačena u bolnicu na lečenje - navela je policija u svom izveštaju. 

Kako su naveli, njeno trenutno stanje je ozbiljno, ali je stabilno i njene povrede nisu opasne po život.

- Nadamo se da ćemo je ispitati u nekom trenutku u narednih nekoliko sati - istakli su oni. 

Hotel poseduje bar na krovu i spa centar i mesto je za "medene mesece i one koji traže romantičan vikend".

- Žena je podigla uzbunu nakon što je sobarica pokucala na vrata, ali su neki od gostiju već pozvali recepciju da prijave viku i lupanje iz sobe - rekao je izvor za Dejli Mejl. 

Lokalni sudija Ester Nocera pokrenula je istragu o smrti i bila je prisutna na licu mesta i razgovarala sa svedocima. Kancelarija za inostrane poslove i komonvelt i razvoj saopštila je da je u kontaktu sa italijanskom policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading