POGLEDAO JE ISPOD STOLA NA RASPRODAJI I UGLEDAO NJU! Palicu je kupio za samo 120 DINARA, a onda je otkrio šta piše na njoj i ZGRNUO BOGATSTVO

Autor: Little things

Svet

16.07.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robinsonova palica stajala je ispod stola na gražnoj rasprodaji, a kada je jedan čovek zapazio, nije mu trebalo dugo da otkrije kome pripada.

POGLEDAO JE ISPOD STOLA NA RASPRODAJI I UGLEDAO NJU! Palicu je kupio za samo 120 DINARA, a onda je otkrio šta piše na njoj i ZGRNUO BOGATSTVO

Foto: YouTube/Printscreen

Su MekInti of De Moanis organizovala je "garažnu rasprodaju" jednog subotnjeg jutra u svom dvorištu, koju je posetio Brus Skapeči.

Naime, on je bio u prolazu u tom momentu i budući da je znao da se u ovakvim okolnostima mogu pronaći razni retki predmeti, rešio je proveri ovu prodaju na otvorenom i vidi šta ona nudi, kako bi našao predmete koje može da iskoristi.

Brus je ubrzo primetio stari sto sa različitim predmetima koji su bili ispod njega, uključujući i kolekciju korišćenih palica za bejzbol. Jedna od njih posebno mu je zapala za oko. Bila je napravljena od retke vrste drveta i imala je jedinstven rad, a Su ju je prodavala za samo jedan dolar.

Foto: YouTube/Printscreen

Brus Skapeči

Jako zainteresovan za ovu palicu, Brus ju je podigao i odneo kod Su, koja mu je objasnila kako su njena deca odrasla igrajući se sa njom, kao i da ne zna ništa o prethodnom vlasniku niti ijedan deo istorije ove palice za bejzbol.

Brus je imao neki neopisiv osećaj da ona naplaćuje palicu jedan dolar, a da zapravo vredi mnogo više, te se osećao loše zbog toga što ju je kupio samo za dolar. Zbog toga je zamolio Su za olovku.

Kada je preko drveta prevukao ovu olovku, kako bi video da li je autentična, gravir se pojavio i otkrio isitinu koja se krila iza ova misteriozne palice sa garažne prodaje.

- To je bio stil Džekija Robinsona - rekao je Brus za KCCI.

Ispostavilo se kada je grafitom prešao preko ureza na drvetu da se pojavilo ime koje je potvrdilo njegove sumnje.

To je bila Robinsonova palica, a reč je o jednom od najpoznatijih igrača bejzbola, koji je igrao za Bruklin Dodžerse. On je bio i prvi afroamerikanac koji se bavio ovim američkim sportom profesionalno. Osvojio je brojne nagrade, među kojima i Nagradu za najkorisnijeg igrača Nacionalne lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading