MEDVEDEV BRUTALNIJI NEGO IKAD, PORUKA KOJA JE DALEKO ODJEKNULA: EU će nastaviti da gura Ukrajinu u rat, SAMO ŠTO JE SVE UZALUD!

Autor:

Svet

04.07.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Oslobađanje Luganske Narodne Republike je važan događaj u zoni specijalne operacije, smatra zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev i dodaje da će Zapad nastaviti da poziva Ukrajinu u rat do pobedničkog kraja.

MEDVEDEV BRUTALNIJI NEGO IKAD, PORUKA KOJA JE DALEKO ODJEKNULA: EU će nastaviti da gura Ukrajinu u rat, SAMO ŠTO JE SVE UZALUD!

Foto: Tanjug/AP

- Oslobađanje teritorije LNR je važan događaj u toku specijalne vojne operacije. Predviđam da će u tom kontekstu naši evropski "prijatelji", koji su bili šokirani prizorom tuđe krvi, raznorazne Ursule, Trasove i ostali Borelji nastaviti da pozivaju Ukrajinu u rat do pobedničkog kraja - napisao je on na svom kanalu na Telegramu.

- A uzbuđene ukrajinske vlasti sa kokainskim oduševljenjem će nastaviti igru međunarodne podrške i pokazuju "čvrstu" rešenost da vrate sve što je izgubljeno. Samo što je uzalud - dodao je Medvedev.

 

Prema njegovom mišljenju, „trebalo je razmišljati ranije“, „a sada bi Zelenski i kompanija trebalo da se sete Cicerona: abiit, excessit, evasit, erupit “ (otišao, sakrio se, nestao, pobegao).

 

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je obavestio predsednika Rusije Vladimira Putina da je Luganska Narodna Republika oslobođena.

Poslednji od većih gradova na teritoriji LNR koji je držao Kijev - Lisičansk, prešao je pod kontrolu ruskih i luganskih snaga.


 

Komentari (0)

Loading