UDARAC PRAVO U PLEKSUS! Rafalna paljba Medvedeva, Nemačka na meti: Podsetio ih na mračnu epizodu iz istorije, SVE PUCA!

Autor:

Svet

24.06.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik i premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev brutalno je odgovorio Nemačkoj.

UDARAC PRAVO U PLEKSUS! Rafalna paljba Medvedeva, Nemačka na meti: Podsetio ih na mračnu epizodu iz istorije, SVE PUCA!

Foto: Tanjug/AP

Medvedev, koji svoje stavove bez uvijanja i bez rukavica izražava na Telegramu, a koji se sa posebnom pažnjom prate i tumače na Zapadu, ovoga puta imao je poruku za nemačku šeficu diplomatije Analenu Berbok.

Zvanični Berlin kao i druge Zapadne zemlje, kako je Republika već pisala, u više navrata optuživao je Moskvu da "koristi hranu kao oružje", a sada je stigao i odgovor Medvedeva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Analena Berbok

- Nemačka ministarka spoljnih poslova kaže da Rusija koristi hranu kao oružje. Začuđujuće je da to čujemo od nekoga čija je zemlja držala Lenjingrad pod blokadom 900 dana i kada je 700.000 ljudi umrlo od gladi - napisao je Medvedev.

 


Medvedev je, podsetimo, u poslednje vreme jedan od najoštrijih kritičara Zapada, a u jednom od poslednjih postova na Telegramu nekadašnji ruski predsednik pisao je o eroziji kadrova državnika od formata na Zapadu kakvi su bili Šarl de Gol ili Margarent Tačer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tole

24.06.2022 12:12

Fala bogu da neko podseti nemačku na njihov fašizam.Pošto kazu da je kriza sa hranom ratni zločin dali su sankcije takodje ratni zločin pre svega SAD sa englezima koji misle da su neka sila. 1500000 zrtava širenja demokracije .Cela EU je čisti fašizamuz