UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Britanac (62) silovao ćerku nasred ulice na KRITU - ona tvrdi da je nevin

Autor:

Svet

21.06.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uznemirujuće fotografije oca (62) i ćerke (33) iz Velike Britanije, nastale nekoliko sati pre nego što je on u Grčkoj uhapšen zbog njenog silovanja, objavljene su u britanskim medijima.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Britanac (62) silovao ćerku nasred ulice na KRITU - ona tvrdi da je nevin

Foto: printskrin

Grčki zvaničnici insistiraju da snimak sigurnosne kamere, sa kojeg su napravljeni zamrznuti kadrovi, dokazuje da se muškarac “upustio u nedopuštene seksualne aktivnosti”, dok je sa ćerkom ispijao pivo u letovaliptu Malija na Kritu 9. juna.

On je optužen da ju je potom silovao u pustoj uličici nakon što su u ranim jutarnjim satima napustili lokal.

Imena oca i ćerke nisu objavljena iz pravnih razloga, ali on negira optužbe, a ona ga podržava, tvrdeći da je „100% nevin“, piše Dejli mejl.

Foto: printskrin

 

 

Ćerka, koja je neprestano protestovala kod policije zastupajući očevu nevinost, ranije je tvrdila da će, kada se prikupe svi dokazi, biti dokazano da se njen otac vratio u hotel pre nego što je ona napadnuta.

Na snimku se vidi kako se žena “skljokala” na šank dok sedi u stolici, a čini se da njen otac više puta prilazi da joj kaže nešto na uvo. On takođe u nekoliko navrata pokušava da je podigne, čemu se ona opirala. Otac ju je više puta čvrsto zagrlio, kako piše Dejli mejl, a u jednom trenutku je pao na pod kada ga je ćerka naizgled odgurnula. Sa druge strane, ona deluje izuzetno alkoholisano, kliza se, spotiče i pada sa barske stolice.

Uprkos tome što je snimak mutan i pomalo nejasan, grčki policajci insistiraju da je to “krunski dokaz” u slučaju protiv oca i veruju da dokazuje seksualni kontakt.

Foto: printskrin

 

 

– Video je od vitalnog značaja za ovaj slučaj. Muškarac je nedolično dodirnuo ženu, pokušao da je poljubi i udario je.

„Žena to poriče, ali snimci CCTV-a pokazuju nešto drugačije. Ovo je zločin silovanja i nasilja u porodici i mi smo dužni da ga gonimo prema grčkom zakonu čak i ako žrtva insistira da je navodni počinilac nevin – rekla je policijski kapetan Sofija Loverdos za Dejli mejl.

Ona dodaje da su prikupljene i izjave svedoka, kao i snimci kamera iz okolnih objekata.

Foto: printskrin

 

 

– Oni pokazuju da su muškarac i žena nastavili da se svađaju nakon izlaska iz bara i da su sve vreme bili zajedno. Niko drugi nije bio umešan – dodala je Lovredos.

Muškarac sa snimka se prošle nedelje pojavio na sudu u glavnom gradu Krita Heraklionu, gde se izjasnio da nije kriv po optužbama za silovanje, seksualno zlostavljanje i nasilje u porodici.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading