PUTIN SE NE ODVAJA OD NUKLEARNOG KOFERA I PREMEŠTA SNAGE PREMA FINSKOJ: Panika ne severu Evrope, i Finci sad hoće u NATO

Autor:

Svet

12.04.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nuklearni kofer koji je non-stop Putinu na dohvat ruke, i raketni sistemi koji se kreću prema finskoj granici prave paniku na severu Evrope.

PUTIN SE NE ODVAJA OD NUKLEARNOG KOFERA I PREMEŠTA SNAGE PREMA FINSKOJ: Panika ne severu Evrope, i Finci sad hoće u NATO

Foto: Profimedia/Tanjug AP

Ruski predsednik Vladimir Putin stigao je na kosmodrom Vostočni helikopterom i posetio kosmičku luku zajedno sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom.

Ono što je svima upalo u oči je da se Putin ne odvaja od tajnog "nuklearnog kofera". Naime, kofer je nosio Putinov vojni pomoćnik kao što se i može videti na snimku.

Danas su objavljeni snimci ruskih raketnih vozila koja se kreću prema finskoj granici.

Smatra se da su raketna vozila viđeni kako prolaze pored znaka za glavni grad Finske. Radi se o mobilnim obalnim obrambenim vozilima K-300P Bastion-P dizajniranima za uklanjanje brodova, uključujući borbene skupine nosača aviona.

Republika

Foto: printskrin/ilustracija

 

Kofer je takođe snimljena na jednoj od sahrana na kojoj je prisustvovao Putin.

Smatra se da bi ruski lider mogao da upotrebi razorno nuklearno oružje u bilo kom trenutku.

Foto: Profimedia/Tanjug AP

Vladimir Putin se ne odvaja od "nuklearnog kofera"

 

Rusija je obeležavala 60 godina od svog prvog putovanja u svemir pionirskog kosmonauta Jurija Gagarina - ali je taj događaj bio u senci rata u Ukrajini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading