NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Par naručio hranu iz Meka da izleči mamurluk, a kad su videli šta je u burgeru - HTELI DA ISPOVRAĆAJU SVE UNUTRAŠNJE ORGANE!

Autor:

Svet

10.04.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par koji je odlučio da izleči mamurluk u Mekdonaldsu pronašao je u burgeru nešto što će im zauvek ostati urezano u pamćenju.

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Par naručio hranu iz Meka da izleči mamurluk, a kad su videli šta je u burgeru - HTELI DA ISPOVRAĆAJU SVE UNUTRAŠNJE ORGANE!

Foto: pixabay.com

Keti Suzuki, 25, naručila je hrskavu piletinu i trostruki čizburger preko aplikacije "UberEats" dok su se ona i dečko Kreg Hau oporavljali od pijančenja prethodne noći.

Keti iz Milton Kejnsa je rekla da je odlučila da naruči hranu za poneti jer se "osećala bolesno i užasno" kada se probudila nakon noćnog izlaska.

- Naručili smo hranu iz Mekdonaldsa da se povratimo u život - rekla je ona, navodi San.

Par je odlučio da podeli obrok i prepolovi pileći hamburger.

Međutim, kako navodi, kada su to uradili, iz njega je ispala "ogromna, dlakava, odvratna buba". (Fotografije pogledajte OVDE)

 

 

Zgroženi par je odlučio da posle pronalaska ceo obrok baci u kantu.

- Iskreno, osećam se tako zgroženo - rekla je Keti i zapitala se "kako osoblje to nije primetilo".

- Najgore je što smo tražili neke izmene naših hamburgera, tako da je trebalo da budu sveži.

Keti je rekla da veruje da bi buba mogla biti moljac.

Portparol Mekdonaldsa je rekao da "im je bezbednost hrane od najveće važnosti".

- Veliki naglasak stavljamo na kontrolu kvaliteta, prateći rigorozne standarde kako bismo izbegli bilo kakve nesavršenosti, tako da nam je žao što čujemo za iskustvo ovog korisnika - naveo je, i dodao da je "mušteriji ponuđen pun povrat novca nakon ove prijave".

Iz Mekdonaldsa savetuju kupca da kontaktira njihovu korisničku podršku kako bi mogli dalje da istraže uzrok ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading