RAT MU UREZAO NOVE BORE! Evo kako je Zelenski izgledao na početku RATA, a kako izgleda SADA! (FOTO)

Autor:

Svet

06.04.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavile su se objave na kojima se vidi kako se lice ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog promenilo za nešto više od mesec dana rata.

RAT MU UREZAO NOVE BORE! Evo kako je Zelenski izgledao na početku RATA, a kako izgleda SADA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Na internetu kruže fotografije nastale 23. februara, dan pre početka ruske invazije na Ukrajinu, pored onih koje su nastale pre dva dana u Buči, nakon što su u ovom kijevskom predgrađu otkriveni dokazi o velikom stradanju civila.

 

 

Užas rata ogleda se na licu predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, a razlika je uočljiva na prvi pogled. Iako rat u Ukrajini traje 42 dana, lice predsednika te zemlje kao da je ostarilo 10 godina, sa tamnim podočnjacima i upadljivo više bora, prenosi Blic.

Korisnici Redita i Tvitera pružili su mu podršku: "Ovaj čovek je apsolutni heroj, naježim se jer je ostao i borio se. Kakav vođa", "Lik je postavio standard koji će vrlo malo svetskih lidera ikada ispuniti", "Druga fotografija je jednostavno srceparajuća. Ostanite jaki i ne odustajte”.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Super Srbin

06.04.2022 19:22

Zato što ga muče vozanjem vamo - tamo na dugim relacijama. Zato što nije bio u Kijevu dok su Rusi bili u blizini.

Bole

07.04.2022 06:23

Pa nek uzme neku hidratantnu kremu za kožu, pije puno vode, jede zdravu hranu, vežba i redovno spava. Siguran sam da će mu se povratiti kvalitet i sjaj kože i osmeh na lice.

Petar

07.04.2022 09:14

Izgleda dok drugi gube glave i zadobijaju rane zbog njegove politike treba da ga žalimo jer mu je lice zadobilo bore.Dok on ne silazi sa malih ekrana i raznih svetskih sastanaka ljudi ne izlaze iz tenkova i rovova.On stalno traži oružje i tenkove u kojima naravno neće on sedjeti.

Mirko

07.04.2022 09:23

Nemojte tako, lako je njemu, nasem Vucicu je najteze, ne spava, samo za Srbiju radi, punjene lignje nije video mesecima, cim bude imao vremena sredice taj sukob u Ukrajini, ne postizava covek.