SILOVAO ME JE OTAC KOJI IMA HIV! Lorena je preživela pakao kakav je teško zamisliti: Imala sam četrnaest godina, davao mi je ALKOHOL I DROGU!

Autor: Republika

Svet

14.02.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lorena Eden Pen preživela je pakao nakon što je u 14. godini počeo da je zlostavlja otac Šon Dalason koji je oslobođen posle samo četiri godine na robiji.

SILOVAO ME JE OTAC KOJI IMA HIV! Lorena je preživela pakao kakav je teško zamisliti: Imala sam četrnaest godina, davao mi je ALKOHOL I DROGU!

Foto: Printscreen/Lauren-Eden Penn

Loren sa svojim ocem monstrumom

Britanku Lorenu Eden Pen silovao je rođeni otac Šon Dalison kada je imala samo 14 godina, a zatim je nastavio da je zlostavlja i daje joj alkohol i drogu. 

Da stvar bude strašnija, monstrum je sve vreme znao da je HIV pozitivan i da postoji mogućnost da ćerki prenese smrtonosni virus, a veruje se kako ona možda i nije njegova jedina žrtva. 

Dalison se u ćerkinom životu pojavio kada je ona već napunila 11 godina, budući da je njenu majku napustio dok je bila u drugom stanju. Iako devojčica nije želela kontakt sa njim, on joj je sastavio emotivnu priču da je teško bolestan i da bi uz nju voleo da provede poslednje godine života. Nakon što je popustila, krenuo je i njen pakao, a ubrzo potom i stravično zlostavljanje od kog se sada dvadesetdvogodišnja devojka i dalje nije oporavila. 

Ona je hrabro rešila da preko britanskog portala Miror sa svetom podeli svoju strašnu ispovest, navodeći da je sada majka dvoje dece i da ima odgovornost da upozori javnost sa kakvim monstrumom ima posla budući da je on nedavno oslobođen iz zatvora nakon što je odlužio samo četiri godine robije, od osam, na koliko je osuđen. 

- Kada pročita moju priču, nadam se da će shvatiti da sve ono što mi je radio nije nestalo. Jer koliko god mi je život sada bolji, borim se sa svojim mentalnim tegobama i sve to će zauvek ostati deo mene. To je doživotna kazna - istakla je Lorena i naglasila kako joj je posebna želja da pomogne nekome ko je možda u sličnoj situaciji.

- Želim da tim ljudima kažem da ne krive sebe kao što sam ja sebe krivila. Sada shvatam da ne možete sebe kriviti za užasne odluke koje je neko drugi doneo. To vas ne definiše. Čak i ako su vam se desile strašne stvari i dalje možete da postignete stvari koje želite - poručila je ona. 

 

 

Kako je otkrila, otac joj je isprva govorio kako će je voditi na putovanja i u bioskop zajedno sa polubratom, ali da je, kada je napunila 14 godina, njihov "normalni porodični život" poprimio zlokobni zaokret.

- Jednog dana sam zaspala i probudila se jer sam osetila da me tata dodiruje. Sledila sam se u tom trenutku. Nisam se pomerala, samo sam malo plakala i mislim da nije shvatio da sam budna. Ali kada je shvatio, stao je i počeo da ponavlja: "Ja sam čudovište, šta sam uradio? Šta sam uradio?". Ali to se nastavilo - ispričala je nesrećna mlada žena koju je monstrum nastavio da zlostavlja, a ona je ćutala iz straha da će opet izgubiti oca i porodicu koju je silno želela.   

- Uzeo mi je nevinost i to kada je znao da je HIV pozitivan - ispričala je ona. 

U međuvremenu on joj je davao najrazličitije tablete za smirenje i alkohol, a neretko i narkotike.  

Njena mama je u međuvremenu postala zabrinuta zbog toga što se Lorena povukla u sebe, pa je pregledala njen telefon i otkrila poruke od Dalisona u kojima joj se izvinjavao zbog svojih bolesnih postupaka. Pozvala je čudovište da se suoči sa njim i on joj je priznao zlodela nakon čega i uhapšen. Lorena je tada morala da se testira na HIV, ali je na sreću bila negativna.  

- U to vreme sam se mnogo mučila. U jednom trenutku sam pokušala da okončam svoj život. Iako su mi socijalni radnici davali savete, samo sam želela da me ostave na miru, nisam želela da pričam o onome što sam preživela - priznala je Lorena. 

Foto: Printscreen/Lauren-Eden Penn

Šon je godinama zlostavljao Lorenu 

Dalison je 2014. osuđen na osam godina nakon što je priznao pet tačaka za seksualne aktivnosti sa detetom i jednu za prodaju kanabisa. Ali pušten je četiri godine kasnije.

Lorena je uspela da obnovi svoj život i završi školu. Takođe je pokrenula uspešan posao i ima dvoje dece.

- Vremenom sam počela da shvatam da ništa od toga nije moja krivica. Ali kada sam dobila svoju prvu ćerku, to sam doživela veoma emotivno. Samo sam je pogledala i pomislila kako neko može da uradi toliko strašne stvari sopstvenom detetu? - kroz suze je istakla Lorena.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading