AMERIKA ĆE SE RASPASTI KAO SSSR! Šok tvrdnje Vladimira Žirinovskog - milioni će bežati u Sibir

Autor:

Svet

13.01.2022

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider ruskih ultranacionalista dao crnu prognozu o budućnosti Sjedinjenih Država i novoj masovnoj migraciji koja se sprema.

AMERIKA ĆE SE RASPASTI KAO SSSR! Šok tvrdnje Vladimira Žirinovskog - milioni će bežati u Sibir

Foto: printskrin

Unutrašnji konflikti na etničkoj osnovi u Sjedinjenim Državama dovešće do toga da milioni belih Amerikanaca zatraže dozvolu od Rusije da nasele bespuća Sibira! Ovu apokaliptičnu viziju bliske budućnosti izneo je Vladimir Žirinovski, lider ultranacionalističke ruske stranke LDPR, preko svog kanala na društvenoj mreži Telegram.

Žirinovski, koji je poznat po svojim populističkim stavovima i politici konfrontacije, ističe da je Amerika u teškoj situaciji.

Scenario za SAD

- Amerika je već odavno na putu samouništenja, slično kao što se dogodilo i bivšem Sovjetskom Savezu. Superdržava sastavljena od 15 republika bila je dom brojnih etničkih zajednica. Mi smo u SSSR punih 70 godina hranili nacionaliste za račun Rusije i ruskog naroda. I kada su 1991. godine oni počeli da galame kako napuštaju SSSR, Rusi nisu ustali da se brane, jer jednostavno nisu razumeli da je to njihova zemlja - rekao je Žirinovski.

Sankcije protiv Putina, prekid svih odnosa

Usvajanje američkih sankcija protiv ruskog predsednika Vladimira Putina u slučaju agresije na Ukrajinu "prešlo bi granicu", saopštio je Kremlj. - Sankcije protiv šefa države su mera koja bi prešle granicu, bile bi jednake prekidu odnosa - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. On je naveo da predlog američkih demokratskih senatora "ne olakšava uspostavljanje konstruktivne atmosfere za pregovore" Rusije i Zapada. Senatori su izneli predlog o sankcijama kojim bi se kaznio Putin i kojim bi se obezbedila finansijska pomoć Kijevu u slučaju ruske invazije na Ukrajinu.

On tvrdi da isti scenario sada očekuje i Ameriku: - Tamo nema nacionalnih republike, ali ima Afroamerikanaca, Meksikanaca i drugih koji nisu belci, a koji nameću svoju volju. Belcima je zabranjeno da pričaju o svojim pravima, svojoj kulturi i svojoj istoriji - tvrdi nacionalista i dodaje: - Za deset godina belci će biti manjina u Americi i iseljavaće se u susednu Kanadu, Australiju i druge delove sveta. Milioni njih će tražiti dozvolu da se nasele u Sibiru.

Potomci robova

Žirinovski, jedan od najpopularnijih političara van Kremlja u Rusiji, predviđa da će se Amerika raspasti zbog toga što nova većina neće moći da održi tako visok nivo tehnološkog razvoja, ekonomije, životnog veka i demokratije. Skeptici ističu da je upravo multikulturalizam, na kome počiva, osnovna snaga Amerike.

Sastanak šefova diplomatije - EU usaglašava stavove

Šefovi diplomatija Evropske unije (EU) razgovarali su juče na neformalnom sastanku u Brestu o Kini, Ukrajini, Belorusiji, partnerstvu sa Afričkom unijom i projektu Strateški kompas, saopšteno je na sajtu francuskog predsedavanja Savetu EU. Diplomatski izvori saopštili su da će na sastanku koji će se nastaviti i danas biti reči i o Rusiji u svetlu početka američko-ruskih pregovora smirivanja tenzija na granici sa Ukrajinom i ruskih nacrta bezbednosnih dokumenata u kojima se zahteva da NATO ne primi u članstvo Ukrajinu i druge zemlje koje su nekada bile deo SSSR, kao i da odustane od razmeštanja snaga i vojne opreme u centralnoj i istočnoj Evropi.

Istovremeno, borci za zaštitu ljudskih prava navode da država ima obavezu da se oduži onima čiji su preci do pre samo nekoliko vekova na silu dovođeni iz Afrike i prebacivani preko okeana u Ameriku kao roblje. Sibir se prostire na deset miliona kvadratnih kilometara i jedno je od najređe naseljenih područja u svetu. Većina stanovnika su etnički Rusi, ali ima Ukrajinaca, Tatara i pripadnika preko 40 lokalnih etničkih zajednica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Darko

13.01.2022 21:48

I to sve je izjavio čovek koji je 1999. pričao bajke o elipton oružju. Nemojte nas zajebavati.