NOVO LUDILO OPOZCIJE! Đilasovcima smeta naša zastava usred Srbije, traže da se stidimo (FOTO)

Autor:

Vesti

13.01.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Dragana Đilasa su ponovo pokazale da im smeta sve što se srpsko.

NOVO LUDILO OPOZCIJE! Đilasovcima smeta naša zastava usred Srbije, traže da se stidimo (FOTO)

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Kampanja koja se valja iz BiH i Hrvatske prema Srbiji i Srbima, dobila je konačno svoj vrhunac u Srbiji: Prvo su nas Đilasovci terali da se stidimo Nemanje, a sad traže da pljunemo na zastavu naše otadžbine!

Foto: Printscreen

 

Reditelju Kokanu Mladenoviću smeta srpska zastava usred Srbije, i ne samo to, nego još vređa patriote koji vole svoj narod. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
kiki

13.01.2022 21:55

Iskreno, meni je ovih djilasovaca zao. Kako je njima tesko ziveti praznog srca, crne duse, puni mrznje, trulih osecaja, praznog mozga kroz koji samo jos kosava udara. Oni nisu svesni koliko su puni zla, ne mogu oni da shvate svoje ludilo. Steta, tako su bogati a ipak prosjaci.

Tanja

14.01.2022 04:02

Šta drugo reći sve ovo da nije Tužno bilo bi smešno. Đilasovci nisu svesni koliko su puni zla, ne mogu oni da shvate svoje ludilo. Šteta, tako su bogati a ipak prosjaci.

TADEJ

14.01.2022 06:53

Đilasovci treba da se stide sami sebe, a ne zastava da im smeta!

Miroslav

14.01.2022 08:05

Mržnja Đilasa I njegovih uposlinika prema sopstvenoj državi I narodu samo je potvrda njihove potpune frustracije sto ne mogu da opet dodju na vlast.