NEZABELEŽENO! Dok je plakao nad telom žene, dogodilo se nešto ŠOKANTNO! CELA PORODICA, A NAROČITO DEČICA, DOTUČENI!

Autor:

Svet

15.12.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija pogodila je peruanski grad Huankajo kada su supružnici Horhe Čaves Roke i Alison Batl preminuli u razmaku od svega nekoliko sati – ona od komplikacija usled dijabetesa, a on od tuge.

NEZABELEŽENO! Dok je plakao nad telom žene, dogodilo se nešto ŠOKANTNO! CELA PORODICA, A NAROČITO DEČICA, DOTUČENI!

Foto: printskrin

Horhe, radnik obezbeđenja iz grada El Tambo, preminuo je dok je čuvao telo svoje supruge.

Sedam godina je savesno obavljao posao čuvara, bio je besprekoran radnik, a njegov šef Viler Kuba dao je više detalja o ovo porodičnoj tragediji.

- Cela firma je u žalosti jer nas je smrt divnog kolege zaista potresla. U petak sam dobio poziv policije, gde su me zamolili za pomoć oko prebacivanja tela iz bolnice El Salud u mrtvačnicu, a tom prilikom sam se zaprepastio jer je reč o telu našeg kolege – naveo je Kuba.

Kako navodi portal El Tiempo a prenosi Objektiv, Alison je preminula u bolnici od komplikacija usled dijabetesa, dok je Horhe pretrpeo fatalni infarkt na bdenju svoje žene.

Reanimacija nije uspela, te je i on napustio svet zajedno sa suprugom.

Par je imao dvoje dece koja su za manje od 24 sata ostala bez oba roditelja, a za sada nije poznato kakva će biti njihova dalja sudbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading