PRONAĐENA MU TORBA PUNA DEČJEG DONJEG VEŠA: Bivši fudbalski trener (66) nekoliko decenija ZLOSTAVLJAO maloletnike!

Autor:

Svet

18.10.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbalski trener proglašen je krivim zbog seksualnog zlostavljanja dečaka u periodu od 30 godina.

Republika

Foto: Profimedia

Dečak žrtva nasilja, Ilustracija

Dejvid Hjudž, 66-godišnjak iz južnog Londona, osuđen je za 14 krivičnih dela protiv četiri dečaka starosti između osam i 15 godina, prenosi Independent.

Optužen je u februaru 2020. godine za 10 slučajeva napada na tri dečaka u dobi od osam do 13 godina i dva seksualna zlostavljanja dečaka starosti od 13 do 15 godina. Takođe je optužen za dva slučaja u kojima je dečake nagovorio da stupe u seksualni odnos.

Prvih 10 prekršaja dogodilo se između 1988. i 1995. godine, kada je Hjudž bio zaposlen kao omladinski radnik u Nju Edingtonu i radio kao dobrovoljni fudbalski trener, saopšteno je iz policije. Dalji prekršaji počinjeni su 2017. i 2018. godine nezavisno od njegovog zaposlenja.

Maloletnim dečacima od 13 godina davao je razne poklone kao što su kopačke i dresovi pre nego što je počinio kazneno delo.

Jedan napad na dečake dogodio se tokom kampa, dok je drugog dečaka poveo u bioskop da gledaju ''Park iz doba Jure'' i tamo ga zlostavljao.

On je uhapšen 2018. godine, optužen je u februaru 2020. godine i određen mu je pritvor do izricanja presude.

Prilikom hapšenja kod njega je pronađena torba puna dečijeg donjeg veša, navodi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading