DEDA SILOVAO DEVOJČICU! Kada mu je policija upala u stan zatekla je ŠOKANTAN PRIZOR: Tako nešto nismo videli u životu!

Autor: Republika

Svet

07.10.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilska policija doživela je ozbiljan šok nakon što je upala u stan pedofila i otkrila da je on ozbiljan zaljubljenik u Hitlera.

Foto: Tanjug/AP

Brazilska policija u akciji/Ilustracija

Pripadnici brazilske policije u gradu Rio de Žaneiro doživeli su šok kada su po prijavi izašli na teren kako bi pronašli monstruma starog 58 godina koji je silovao maloletnu devojčicu, a u njegovom stanu zatekli nešto što nisu mogli ni da sanjaju. 

Naime, oni su kod njega pronašli veliku količinu nacističkih suvenira i oružja, čija se vrednost procenjuje na čak tri milona evra. U pitanju je više od 1.000 predmeta, uključujući nacističke uniforme, časopise, slike, nacističke simbole, slike Adolfa Hitlera, zastave i medalje Trećeg Rajha. Pronašli su i pištolje i municiju iz tog vremena.

Osim silovanja devojčice, monstrum je osumnjičen i da je napastvovao još nekoliko dece u svom komšiluku, a sada je optužen za ilegalno posedovanje oružja, kao i rasnu diskriminaciju.

- On je pametan muškarac, ali negira holokaust, homofoban je, pedofil je i kaže da lovi homoseksualce - rekao je Luis Armond, detektiv koji vodi slučaj.

Prema njegovim rečima, muškarac izgleda kao psihopata.

- Nisam lekar, ali mi se čini kao nenormalni psihopata. Dolazi iz bogate porodice investitora i verovatno je iskoristio svoje nasledstvo da napravi ovu kolekciju - istakao je Armond i procenio da samo nacistička uniforma košta oko 250.000 evra.

Policija istražuje vezu monstruma s nacističkim i drugim grupama krajnje desnice, pokušavajući da utvrde da li je bio aktivan na tržištu s takvim predmetima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading