KRVOPROLIĆE UŽIVO - DVOGODIŠNJI DEČAK UBIO MAJKU DOK JE DRŽALA ONLAJN SASTANAK! Njene kolege preko kamera preneraženo gledale UBISTVO!

Autor: Republika

Svet

15.10.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šamaju Lin sa Floride upucao je njen sinčić dok je imala videokonferenciju sa kolegama putem Zuma, a zbog zločina koji je šokirao SAD uhapšen je njen muž i dečakov otac Veondre Ejveri.

Foto: facebook.com/printscreen

Ejveri sa sinom i ženom koja je brutalno ubijena 

Mlada majka Šamaja Lin (21) iz američke države Floride brutalno je ubijena u sopstvenom domu dok je sa kolegama držala onlajn sastanak putem Zuma, a da stvar bude strašnija, nesrećnu ženu je usmrtio njen dvogodišnji sinčić koji je uzeo očev pištolj da se igra i iz njega slučajno opalio. 

Zbog krvoprolića, koje su kolege Linove gledale uživo, uhapšen je njen 22-godišnji muž i detetov otac, Veondre Ejveri. On je vlasnik pištolja. 

- Tokom sastanka sam u pozadini video dete u pelenama kako skače po krevetu, a onda sam odjednom čuo zaglušujuću buku i dete je počelo da vrišti. Gledali smo dramatične scene. Šamajina glava je klonula najpre unazad, a potom napred. Izgledalo je kao da ima krv na licu. Potom je više nismo videli - ispričao je kolega ubijene žene policiji.

 

 

On je inače i pozvao pripadnike organa bezbednosti, a u kući se, kako navode američki mediji, ubrzo pojavio i dečakov otac.

Ejveri je pištolj krio u rancu  "Patrolne šape" s motivom psa iz tog crtanog filma i držao ga je pored kreveta. Imao je ukupno četiri komada oružja. Kad su ga istražitelji pitali da li njegov sinčić zna nešto o pištoljima, 22-godišnjak je priznao da se dete igralo oružjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading