DEBELO ZARAĐUJU NA SLIKAMA SVOJE DECE! Ove bebe nisu ni svesne zašto ih roditelji snimaju! (FOTO)

Autor: E. S. T.

Svet

06.10.2021

21:30

Roditelji dece koja su najpopularnija na ovoj društvenoj mreži po jednoj objavi uzimaju i po nekoliko hiljada evra.

pixabay.com/instagram.com/euamono/theyeetbaby/halston.blake

Bebe zarađuju od Instagrama

Na društvenoj mreži Instagram među milionima fotografija koje se tu objave svakog dana nalaze se i postovi sa slikama mališana čiji roditelji po samo jednoj objavi zarade i po nekoliko hiljada evra.

Sajt babysensemonitors.co.uk objavio je listu beba koje najviše zarađuju na Instagramu, a da toga nisu ni svesne. Listu predvodi Noa Tavares iz Brazila koji ima više milion pratilaca. Za Tavaresa se navodi da su njegove slike prisutne na društvenim mrežama od kada se rodio i čvrsto drži prvo mesto među "instabebama", pošto od svake objave dobije oko 45.000 lajkova, a njegova porodica prihoduje oko 4.200 evra.

Odmah za ovim brazilskim mališanom sledi devojčica Marli Grant kojoj je prema poslednjimj podacima samo 1.000 pratilaca nedostajalo da i ona probije milionsku granicu u broju ljudi koji gledaju njene fotografije. Ona je poznata po video snimcima na kojima se pojavljuje zajedno sa ujakom, a svaka objava u proseku zaradi nešto malo više od 4.000 evra. Na trećem mestu liste je Holston Blejk Fišer, čiji su roditelji počeli da postavljaju njene slike kada je imala dve godine. Neke od fotografija deluju da nisu prilagođene njenom uzrastu, ali to očigledno ne smeta od 613.000 pratilaca. Objave na kojima se nalazi ovo dete donose roditeljima u proseku oko 2.650 evra.

Instagram/printscreen

Marli Grant

 

Marli Grant

Instagram nalog: theyeetbaby
Broj pratilaca: 999.428
Prosečno lajkova po objavi: 151.000
Prosečna zarada po objavi:  4.000 evra

Instagram/printscreen

Holston Blejk Fišer

Holston Blejk Fišer

Instagram nalog: halston.blake
Broj pratilaca: 613.962
Prosečno lajkova po objavi: 50.400
Prosečna zarada po objavi:  2.650 evra

Uzbunjivačica iz "Fejsbuka": Instagram šteti tinejdžerima

Tanjug/AP

Frensis Haugen

Frensis Haugen, bivša menadžerka u kompaniji "Fejsbuk" koja je postala uzbunjivačica, izjavila je u svedočenju pred Pododborom za zaštitu potrošača u američkom Senatu da proizvodi tog tehnološkog giganta nanose štetu deci i podstiču polarizaciju u SAD. Ona je optužila tu kompaniju da je svesna da njen Instagram nanosi štetu pojedinim tinejdžerima.

Komentari (0)

Loading