ASTROLOG DANIEL PREDVIDEO PAD FEJSBUKA! Evo šta je naglasio DA NIKAKO NE RADIMO DO 18. oktobra! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

05.10.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijski astrolog predvideo je pad Fejsbuka, a njegova prognoza se ovog ponedeljka i ostvarila!

Republika

Foto: instagram.com/danieldazatv

Daniel Daza predvideo pad Fejsbuka, Instagrama i WhatsApp-a

Kolumbijski astrolog Danijel Daza je prošle nedelje izneo predviđanje o padu Fejsbuka u radijskom programu "El cartel de La Mega". Njegova prognoza se zasnivala na onome što je normalno da se dogodi u periodu poznatom kao "živa", a koji je startovao 26. septembra i trajaće do 18. oktobra.

Danijel napominje da će se tokom ovih nedelja sve što se odnosi na društvene mreže, digitalne platforme i pitanja komunikacije preokrenuti, preneo je portal Pulzo.

On je na tu temu govorio u programu prošlog četvrtka, 30. septembra, a njegovo predviđanje se ostvarilo ovog ponedeljka, ako uzmemo u obzir pad koji su Fejsbuk, WhatsApp i Instagram imali.

 

 

Danijel je tokom uključenja iskoristio priliku da slušaocima kaže koje stvari treba da izbegavaju da rade tokom retrogradnog Merkura.

- Tokom retrogradnog Merkura, koji je od 26. septembra do 18. oktobra, izbegavajte da radite sledeće: ništa što ima veze sa potpisivanjem ugovora, kupovinom avio karata, pokretanjem projekata, pokretanjem kompanije… Ljudi iz prošlosti se vraćaju, vraćaju se veze iz prošlosti, vraćaju se prijateljstva… Najgore što čovek može da učini jeste to da prekine vezu s retrogradnom živom jer u stvarnosti veza nije prestala. Ono što se zapravo događa jeste to da kasnije neko ima problema sa određenom osobom ili dešavanjima – napomenuo je astrolog.

Potom je izneo svoje predviđanje o padu društvenih mreža.

- Retrogradni Merkur doneo nam je pandemiju prošle godine. Ovaj put nam neće doneti ništa što ima veze sa pandemijom, ali doneće nam niz pitanja vezanih za pad društvenih mreža: Fejsbuk, Instagram, Tviter, Jutjub, čak i OnlyFans. Sve što ima veze sa društvenim mrežama, digitalnim platformama i komunikacionim stvarima, živa okreće naglavačke – zaključio je on.

Daniel je na svom Instagram profilu takođe objavio svoja predviđanja i upozorenja da se tokom ovog perioda pazimo kada je reč o putovanjima, poslovima, kupovini karata, upadanju u zamke, ali i da će padati društvene mreže...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Google Translate

06.10.2021 08:34

Nije retrogradna živa nego Merkur