DOKTORKA JOJ JE BACILA NOVOROĐENU BEBU KROZ PROZOR I UBILA JE! Zločin kakav svet ne pamti, majka ne može da se oporavi: BIO JE STAR SAMO NEKOLIKO SATI!

Autor: Republika

Svet

23.08.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Ivanovna (34) iz ruskog grada Sterlitamaka preživela je pakao koji je šokirao svet nakon što je njenu tek rođenu bebu doktorka Alina Araslanova bez reči zgrabila iz kreveta i bacila je kroz prozor bolnice.

Republika

Foto: Facebook, Instagram

Viktorija je ostala bez sina zbog doktorke Aline Araslanove

Ruskinji Viktoriji Ivanovnoj (34) iz grada Sterlitamaka slomljeno je srce nakon što je doživela tragediju koja je šokirala čitav svet - njenu tek rođenu bebu je kroz prozor bolnice bacila doktorka Alina Araslanova (29) i tako ubila nedužno dete staro svega nekoliko sati. 

Nesrećna majka, koja je imala priliku da samo na kratko grli svoje novorođenče, Volodju,  hrabro je sa medijima u svojoj zemlji podelila priču o borbi kroz koju ona i njen suprug trenutno prolaze budući da imaju još dve starije ćerke kojima moraju da se posvete, a "rastrzani su bolom, očajem, tugom i negiranjem".     

Motiv još nije utvrđen 

Doktorka monstrum je uhapšena odmah nakon zločina, a ono što je zaprepastilo, kako javnost Ruske Federacije, tako i čitavog sveta, jeste činjenica da je Araslanova nedugo pre ubistva bila na psihijatriji, ali je puštena jer se verovalo da ne predstavlja opasnost po okruženje. Sada su joj, međutim, oduzeta oba njena deteta sve dok se ne utvrdi šta joj je bio motiv za monstruozni čin, a biće joj onemogućeno i da se nadalje bavi lekarskim pozivom. 

Prema navodima britanskog lista San, doktorka je kobnog dana iz čista mira prišla Viktorijinom krevetu, dok je ona bila do toaleta, a zatim iz njega uzela bebu i hladnokrvno je bacila kroz prozor. Na prvi pogled se čini kao da je to učinila stihijski, bez bilo kakvog ličnog razloga. 

- Očajni smo i ne spavamo uopšte. Ponekad mi prolazi kroz glavu da samo želim da pratim svoje dete i bacim se s prozora. Onda odjednom shvatim da me je Volodja, iako je na ovom svetu bio samo nekoliko sati, naučio da vrednujem život i volim još više... Njega i našu preostalu decu. Ne želimo da osećamo zlobu, opraštamo svima, bolnici, doktorima, pa i ženi koja je bila sa mnom na intenzivnoj nezi tog dana - ispričala je Viktorija. 

Kako je priznala, bol svakim danom ne postaje manji, već suprutno raste. 

- Ubijena sam onog dana kada je ubijeno moje dete. Nikada neću biti ista. I moja starija deca su očajna. Tuguju za svojim malim bratom i ne smem ni da zamislim šta se u njima odvija. Svesni su svega što se dogodilo - istakla je očajna žena. 

Javno oprostili ženi monstrumu, ali...

Ona i njen muž Denis (36) su javno oprostili zbog zločina koji je počinila, ali kako vreme odmiče i bol postaje jači, Viktorija sve češće postavlja pitanje "Gde je bio Bog kada je dozvolio da se njenoj porodici dogodi takva tragedija?".

Takođe, zahvalila je ljudima iz čitavog sveta koji su joj poslali poruke podrške. 

- Nedostaje mi moja beba. Nadam se da je dobro negde tamo gore - rekla je Viktorija kroz suze i ponovila kako će zauvek biti majka troje dece, ali da će jedno živeti u njenom srcu.  

Osumnjičena će ponovo proći psihijatrijsko veštačenje.

Inače, Viktorija se porodila 16. avgusta carskim rezom, nakon čega je srećna majka zvala muža i stariju decu kako bi im pokazala novog člana porodice. Sreća je potrajala kratko.        

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading