BAJDENOVA ŽENA ZAVRŠILA NA ŠTAKAMA! Jedva se popela u avion, nikome nije jasno kako joj je noga OTKAZALA! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

14.08.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama SAD, Džil Bajden, nabola se pre mesec na nepoznati predmet na plaži na Havajima i nikome i dalje nije jasno šta je to, iako su iz njenog levog stopala izvađeni svi komadiči stranog tela.

Foto: Tanjug/AP

Džil Bajden bila je potrebna pomoć da bi se popela u avion  

Džil Bajden (70), prva dama SAD i supruga američkog predsednika Džoa Bajdena, završila je na štakama nakon što je morala na hitnu operaciju stopala posle teške povrede koju je doživela na Havajima. 

Ona je operisana prethodnog meseca kada su lekari bili prinuđeni da joj iz levog stopala uklone komadiće ostale nakon uboda koji je doživela tokom šetnje na plaži. U petak je viđena kako na toj nozi nosi longetu u obliku čizme, ali se i pridržava štakama kako, zbog jakog vetra na aerodromu, ne bi pala. 

Prilikom ulaska u avion pomogli su joj pripadnici tajne službe, pri čemu je na licu nosila masku i nije želela da se obrati medijima. Pomoć pri ulasku u letelicu joj je pružio i suprug, Džo Bajden, koji je za njom ušao u avion, a koji je, takođe, bio maskiran do neprepoznatljivosti. Nosio je i masku, kačket i naočare za sunce i nikome od prisutnih se nije obratio.   

Par je, inače, otputovao u Kemp Dejvid nakon kratkog boravka u kući u Delaveru, gde, uprkos tome što kao i svi prvi američki parovi žive u Beloj kući, redovno odlaze. 

- Prva dama je uspešno operisana, ali nije jasno na kakav se tačno predmet ubola. Svi komadići su uspešno izvađeni iz njenog stopala i ispituje se njihovo poreklo - rekla je Mišel La Rosa, portparolka Džil Bajden. 

Inače, prva dama je na Havajima boravila u službenoj poseti.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suri

14.08.2021 22:46

Karma je cudo svako bude kaznjen za ucinjeno zlo.