UHAPŠEN PSIHOPATA IZ METROA: Japanac hteo da UBIJE žene koje su mu izgledale SREĆNO, nasumično ih IZBADAO nožem!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

07.08.2021

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanska policija saopštila je danas da je uhapsila muškarca koji je u tokijskom metrou u petak napao nožem desetoro putnika.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

 

Tridesetšestogodišnji muškarac koji je identifikovan kao Jusuke Cušima saopštio je policiji da je želeo da ubije žene koje su mu izgledale srećno i nasumično je birao svoje mete, prenosi AP pozivajući se na japanske medije.

Prema policiji, osumnjičeni je kod sebe prilikom hapšenja imao i kuhinjsko ulje i upaljač, kojim je navodno nameravao da zapali vagon u kojem se prevozio.

Prva njegova žrtva, žena u dvadesetim godinama koja je sedela do napadača u kupeu, nalazi se u teškom stanju, a devet od 10 povređenih je hospitalizovano.

Kako je navedeno, Cušima je ostavio nož i telefon za sobom dok je bežao, a kasnije je ušao u jednu prodavnicu i identifikovao se kao osumnjičeni za kojim se traga.

On je saopštio da je umoran od bežanja, a direktor prodavnice je pozvao policiju pošto je ugledao mrlje od krvi na njegovoj košulji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading