SAZNAJEMO! RUSI OTKRILI NAMEŠTANJE IZBORA: Tajni snimak kako Englezi i Ameri ruše Dodika!

Autor:

Svet

26.09.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji snimak iz kog se potpuno jasno vidi kako se predstavnici jedne zapadne sile direktno mešaju u izbore u BiH. Radi se o video i audio zapisu tajnog sastanka pojedinih opozicionih lidera iz RS sa diplomatskim i obaveštajnim predstavnicima jedne zapadne sile na kojem dogovaraju prljavu igru za rušenje Milorada Dodika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milorad Dodik

Snimak, kako saznaje Srpski telegraf, napravile su ruske službe. Takođe, nije nimalo slučajno ono što je prekjuče izgovorio Aleksandar Vučić, navodeći da ima brdo dokaza o mešanju stranog faktora u izbore, baš kao što nije slučajno ni to što Dodik samo nekoliko dana pre glasanja ide u posetu Putinu (o razlozima te, ali i Vučićeve posete ruskom predsedniku, naš list je pisao u ponedeljak).

PRLJAVI PLANOVI

Prema informacijama do kojih je došao Srpski telegraf, pod patronatom zapadnih obaveštajaca razrađeno je nekoliko različitih scenarija, čiji je zajednički cilj da se Dodik mora srušiti po svaku cenu - ako ne na izborima, onda pravljenjem haosa i uličnim protestima.

Milorad Dodik, koji se kandidovao za člana Predsedništva BiH, upoznat je s onim što mu se sprema.

- Javna je tajna da opozicija sprema nerede po gradovima širom RS. Mi znamo šta oni rade i o čemu razmišljaju jer među njima ima ljudi koji dođu kod nas i ispričaju šta planiraju. Ja ću im 8. oktobra, posle izbora, reći ko nam je to prenosio, a reč je o ljudima bliskim njima, koji sede s njima - kaže predsednik Srpske.

Galijašević: Britanci su za prljave igre dali 20 miliona dolara, a Amerikanci 12

Za mešanje u izbore u BiH Dodik na prvom mestu optužuje staru američku administraciju i ambasadorku SAD u Sarajevu Morin Kormak, kao i Britance i neke druge predstavnike međunarodne zajednice.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

I Aleksandar Vučić je poručio da će posle izbora u BiH izneti dokaze o mešanju nekih zapadnih država.

- Izneću frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS. Veliku knjigu imam o tome - naveo je Vučić, dodajući da mešanje ide do tih mera da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude s lista pojedinih stranka i prete im da će odgovarati za zločine.

Dodik: Javna je tajna da opozicija sprema nerede po gradovima širom RS

IZ RUKE U RUKU

Ekspert za bezbednost i međunarodni terorizam Dževad Galijašević potvrdio je da će ovo biti teški izbori, koji će se odvijati pod posebnim pritiskom zapadnih zemalja.

- Razne američke i britanske organizacije daju milione dolara za projekte rušenja institucija RS. Amerikanci su preko ambasade u Sarajevu uputili 12 miliona dolara u medijske projekte podobnog izveštavanja, u kojima se satanizuju i RS i srpski narod, a o institucijama Srpske izveštava se kao o duboko korumpiranim.

Galijašević napominje da je istovremeno i britanska vlada upumpala više od 20 miliona dolara za razne slične projekte:

- Novac ide iz ruke u ruku, diplomatskom poštom se deli podobnima, specijalcima i kvazipolitičarima, raznim podmitljivim i potkupljivim ljudima koji bi da obore Dodika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading